Czy we wszystkich prywatnych serwach trzeba...
Rozpoczęty przez piotrekQWE, 04 lut 2012 17:41
1 raz...
Napisano 04 luty 2012 - 17:41
Mam pytanie. Czy we wszystkich prywatnych serwerach muszę ściągać jakieś Episody np: II lub III aby mi one działały? Ściągnąłem około 4 prywatnych serwów i żadne nie chciał mi po zainstalowaniu działać. Np; Cabal Trinity Black Sky lub Sky Cabal online. Jak wiecie jak ich uruchomić Na windows 7 i zainstalować itp. Niech ktoś to opisze.Bardzo mi na tym zależy dzięki za fatygę.Oraz prosz o pomoc doświadczonych graczy różnych prywatnych serwerów Cabal online.
Pani Kasia
Napisano 06 luty 2012 - 17:32
Ja nic dodatkowego ściągać nie musiałem, przynajmniej jeśli chodzi o Cabal x-gaming.

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."
"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".
Sun zi
Napisano 07 luty 2012 - 08:10
@Autor tematu. Nie nie trzeba ściągać żadnych syfków do tego. Wystarczy że pobierzesz klienta gry (poprawnie) i to wystarczy. Pisz na gg 11707822 jak mam Ci wczymś pomóc.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry