Napisano 04 luty 2012 - 16:04
Siemanko
Gdzie najlepiej wydropie duzo kd z rekawica z is i z lasu.
ostrze p zbroja g strach m10
metka klepe szybko nie padam schodzi max 1/5 hp i odrazu full
gdzie i w ile moge wydropicnajwiecej kd? bd siedziec w nocy pewnie na mapkach ile tam dam rade wydropic kd przez tydzien z 2x rekawica? metka bije szybko wp 78lvl
Gdzie najlepiej wydropie duzo kd z rekawica z is i z lasu.
ostrze p zbroja g strach m10
metka klepe szybko nie padam schodzi max 1/5 hp i odrazu full
gdzie i w ile moge wydropicnajwiecej kd? bd siedziec w nocy pewnie na mapkach ile tam dam rade wydropic kd przez tydzien z 2x rekawica? metka bije szybko wp 78lvl
Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 16:06
Najlepiej w dt na metkach,
tylko sobie załatw rekawic z 5
i w 1h może lotnąć z 0 nawet do 3

Members | ProUser | Postmaker | Helper metin2.co.kr & Gameforge Metin2 | Wojownik Duszy
Nowe innowacyjne forum w Budowie, chcesz być poinformowany dodaj mnie do Znajomych :)
Spoiler
Napisano 04 luty 2012 - 16:47
kup full potek red nieb z 3-6 rękawiczek + z IS-u i wpadasz na DT robisz dt:) ulepszasz coś i idziesz na metki mordu i tam klepiesz to jest najskuteczniejszy sposób albo idź po prostu do lasu i tam wal tak od 20 do 10 rano (jak dasz rade bo potem full ludzi)i tam klep metki 80 85 i 90 i jak zbijesz z 40 metków lotniesz parę rękawic i może z 2kamole i potem jak będziesz miał full rękawiczek to leć do DT:)
(Mozna też zarabiać na kupowaniu itemków +6 (stalki boje złodzieje itp) i kłuć do +8-9 Można też bonować jak ktoś chce albo o drazu selać)
las w tydzień (jak przynajmniej 3spoty metków klepniesz chodzi mi o 3 ch) to z 12kamoli
a w Dt tak z 20+ można wyciągnąć ja tyle wyciągam nawet więcej ale ma surka 75
PS; ale w lesie doropniesz jeszcze rękawiczki
a w dt KU
(Mozna też zarabiać na kupowaniu itemków +6 (stalki boje złodzieje itp) i kłuć do +8-9 Można też bonować jak ktoś chce albo o drazu selać)
las w tydzień (jak przynajmniej 3spoty metków klepniesz chodzi mi o 3 ch) to z 12kamoli
a w Dt tak z 20+ można wyciągnąć ja tyle wyciągam nawet więcej ale ma surka 75
PS; ale w lesie doropniesz jeszcze rękawiczki
Kocham Moderatorów MPCforum którzy nie znają się na swojej pracy :)
Napisano 04 luty 2012 - 16:58
Użytkownik jambosss dnia 04 luty 2012 - 16:41 napisał
tyle to wiem ale zapomnialem napisac lepiej las czy mordu w dt? ile mniej wiecej bd tych kd w tydzien?
to tak samo jak ja bym ciebie sie spytal kto trafi szostke i ile osob i ile wygraja hahah
Napisano 05 luty 2012 - 18:08
w 100% idź na dt tam zawsze dropi najwięcej KD
a dokładnie metiny Mordu
Użytkownik Pan.Samo.Zuo edytował ten post 05 luty 2012 - 18:08
Pani Kasia
Napisano 05 luty 2012 - 18:35
Cytat
Legendarny kamień używany do treningu wewnętrznego. Służy do treningu umiejętności na wyższe poziomy ( od G1 do P)
Kamień Duchowy można wydropić z:
Metinów- wypada ze wszystkich metinów powyżej Metina Duszy (włącznie). Prawdopodobieństwo wydropienia Kamienia Duchowego z metina jest większe niż z BOSSA.
Bossy- Best. Kapitan, Chodząca Małpa, Dziewięć Ogonów, Elit. Król Demonów, Elit. Ognisty Król, Elit. Zjawa Żółt. Tygrysa, Ezot. Przyw., Generał Huashin, Generał Yonghan, Królowa Pająków, Lodowa Wiedźma, Lord Małp, Ognisty Król, Olbrzymi Duch Drzewa, Olbrzymi Żółw, Pirat Tanaka, Silna Lodowa Wiedźma, Skalista Małpa, Wódz Orków, Zjawa Żółtego Tygrysa
Jasnozielona Ebonitowa Szkatułka,
Nieb. Ebon. Szkatułka,
Fiol. Ebonit. Szkatułka,
Kamień Duchowy można również otrzymać jako nagrodę za wykonanie misji z księgiKsięgi misji Expert - ale jedynie z misji Lasu Duchów (Zabij Duchy Drzewa oraz Tajemnica Lasu Duchów).
Kamień Duchowy można wydropić z:
Metinów- wypada ze wszystkich metinów powyżej Metina Duszy (włącznie). Prawdopodobieństwo wydropienia Kamienia Duchowego z metina jest większe niż z BOSSA.
Bossy- Best. Kapitan, Chodząca Małpa, Dziewięć Ogonów, Elit. Król Demonów, Elit. Ognisty Król, Elit. Zjawa Żółt. Tygrysa, Ezot. Przyw., Generał Huashin, Generał Yonghan, Królowa Pająków, Lodowa Wiedźma, Lord Małp, Ognisty Król, Olbrzymi Duch Drzewa, Olbrzymi Żółw, Pirat Tanaka, Silna Lodowa Wiedźma, Skalista Małpa, Wódz Orków, Zjawa Żółtego Tygrysa
Jasnozielona Ebonitowa Szkatułka,
Nieb. Ebon. Szkatułka,
Fiol. Ebonit. Szkatułka,
Kamień Duchowy można również otrzymać jako nagrodę za wykonanie misji z księgiKsięgi misji Expert - ale jedynie z misji Lasu Duchów (Zabij Duchy Drzewa oraz Tajemnica Lasu Duchów).
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
Members | ProUser | Postmaker | ExKidModerator Metin2.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry