jak w temacie. Jak zmienic czas sparingowq i meczy. bo sparnig jest grany przez relne 90min i strzela sie po 30bramek. jak go zmienic np na 15min(zeby przeszlo 90min przez 15min)
Silik gry soccer game[Czas meczów i sparingów]Pomocy
Rozpoczęty przez eniro1994, 04 lut 2012 15:46
Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 16:53
To na pewno jest jakiś skrypt od grania ! 
Musisz podać plik który jest od tej akcji, bo inaczej nikt Ci raczej nie pomoże, bo nie każdy zna pliki na pamieć, chyba że ktoś na nich operował to coś morze kojarzyć.
Musisz podać plik który jest od tej akcji, bo inaczej nikt Ci raczej nie pomoże, bo nie każdy zna pliki na pamieć, chyba że ktoś na nich operował to coś morze kojarzyć.
Napisano 04 luty 2012 - 17:00
morze słowniczek morze by morze się morze przydał 
widzę że to jest twój 2 temat jak nie znasz się wgl na php
przeczytaj to
widzę że to jest twój 2 temat jak nie znasz się wgl na php
przeczytaj to
Napisano 05 luty 2012 - 10:46
A nie można było w znacznikach [ code ] i [ /code ] ?
I serio zastosuj się do rady Perfect'a bo tak to naprawdę nie zrobisz za dużo w PHP bez podstawowej wiedzy o ile znasz HTML (bo HTML już taką podstawą jest ,ale w tworzeniu stron a nie gier).
Nauka tego jest prosta - wystarczy ogarniać.
I serio zastosuj się do rady Perfect'a bo tak to naprawdę nie zrobisz za dużo w PHP bez podstawowej wiedzy o ile znasz HTML (bo HTML już taką podstawą jest ,ale w tworzeniu stron a nie gier).
Nauka tego jest prosta - wystarczy ogarniać.
Użytkownik bnmbb edytował ten post 05 luty 2012 - 10:47
Created by Kongo.
Na forach zawsze jako bnmbb lub Kongo.

Masz problem z skryptem ? Coś nie działa ? Uczysz się HTML, PHP, CSS, JS i nie ogarniasz czegoś ? Napisz do mnie na GG ! :) :
11738852
Pani Kasia
Napisano 05 luty 2012 - 14:13
Chodzi o to że zmieniłem czas meczu z realnych 90min jak trwał na 30min. Mecz trwa teraz w ciągu regulaminowych 90min 30min czasu realnego. Ale jest problem. Czy da się zrobić by nie odliczało czasu co minutę tylko co 3min np:
3' gol w wykonaniu x
6'podanie w kierunku bramkarza.
Bo teraz jest że każda akcja jest co minutę. Proszę mi pomoc.
3' gol w wykonaniu x
6'podanie w kierunku bramkarza.
Bo teraz jest że każda akcja jest co minutę. Proszę mi pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry