Napisano 04 luty 2012 - 15:33
Witka.
Dzisiaj chcę zamówić na stonie fokuspace
-czapke pfk
-T-shirt pfk
- Płytę prewersję
I mam jeden problem dodałem te rzeczy do koszyka i chcę je zamówić lecz nie mam konta internetowego , jak zrobić abym mógł zrobić przelew w zwykłym banku ?
Chodzi mi dokładnie o to aby wiedzieli gdzie wysłać i z jakiego konta na stronie zamawiałem rzeczy i jakie rozmiary ???
To jest mój dylemat bo będzie to pierwsza rzecz jaką zamówię przelewem bo zazwyczaj kupowałem płatnością przy odbiorze .
Z góry dzięki za pomoc.
Dzisiaj chcę zamówić na stonie fokuspace
-czapke pfk
-T-shirt pfk
- Płytę prewersję
I mam jeden problem dodałem te rzeczy do koszyka i chcę je zamówić lecz nie mam konta internetowego , jak zrobić abym mógł zrobić przelew w zwykłym banku ?
Chodzi mi dokładnie o to aby wiedzieli gdzie wysłać i z jakiego konta na stronie zamawiałem rzeczy i jakie rozmiary ???
To jest mój dylemat bo będzie to pierwsza rzecz jaką zamówię przelewem bo zazwyczaj kupowałem płatnością przy odbiorze .
Z góry dzięki za pomoc.

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "
Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 18:46
to sobie zadzwoń, chyba cie stać na jeden telefon w sprawie informacji o płatności
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Napisano 04 luty 2012 - 18:51
Cytat
jak zrobić abym mógł zrobić przelew w zwykłym banku ?
Na pocztę i przelewasz pieniądze... ale myślę że jeśli dasz do koszyka to na pewno będziesz miał opcję do wybrania przesyłkę pobraniową... ( ja kupuje na str. urabncity i nie pisze jaka przesyłka ale po kliknięciu do kosza wtedy wybieram przesyłkę pobr. )

Napisano 04 luty 2012 - 18:56
Użytkownik Bartek.B dnia 04 luty 2012 - 18:51 napisał
@2up Chłopie chyba kpisz ^^
Tam się nie dzwoni po to aby spytać jaka jest metoda płatności
@up
Nawet na str. głównej pisze, że nie ma przesyłek za pobraniem .
Tam się nie dzwoni po to aby spytać jaka jest metoda płatności
@up
Nawet na str. głównej pisze, że nie ma przesyłek za pobraniem .
Jeśli tak to robisz tak :
Zakładasz konto na tej stronie ( podają tą strone )
Dajesz do koszyka , pewnie na e-mail przychodzi Ci numer konta bankowego na którego masz przelać xxx kasy za xxx rzeczy.
Dobra, zapier*** od poniedziałku do piątku do poczty i uzupełniasz druczek z danymi sprzedawcy i dajesz pieniądze + 2,50 za opłatę ,
Kasa powinna przyjść do 2-3 dni do sprzedawcy a on wtedy wysyła do Cb xxx rzeczy .

Napisano 04 luty 2012 - 18:59
no to nie rozumie jaki masz problem wpłacić na konto im w dowolnym banku ? pieniądze w łapke i dreptasz do okienka z numerem konta, wypełniasz i masz załatwione
skoro jesteś zarejestrowany i masz tam konto to dane musiałeś podać PRAWDZIWE, no i masz numer zamówienia tylko go wpisać jako tytuł wpłaty
skoro jesteś zarejestrowany i masz tam konto to dane musiałeś podać PRAWDZIWE, no i masz numer zamówienia tylko go wpisać jako tytuł wpłaty
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry