Siemka mam pytanie jak łowić na FishBocie żeby nie odstać bana na główną postać
Zmieniać IP przez VPN ?
handlować przez tobołek ?
Jakie znacie jeszcze sposoby?
Napisano 04 luty 2012 - 15:10
"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
Pani Kasia
Napisano 04 luty 2012 - 15:18
@up a jak gdzieś kiedyś z 2 tyg temu zdarzyło się handlować z głóna postacią i jak dostane teraz bana na Fb to i na główną tak ?
"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "
Moje Tuty:
Wallhack
Moje Tuty:
Wallhack
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry