Pewnie parę osób mnie kojarzy,bo pisałem parę tematów związanych z a6w.
teraz do tego chciałbym dołożyć dietę,waszą sprawdzoną,bo w google dużo jest różnych i nie wiem co wybrać.
Przeważnie wdupczam na śniadanie 2x kromka chleba białego z masłem.
W szkole 2x kromka białego chleba z szynką i serem.+ Niekiedy jakieś snickersy czy Bake rollsy.
W domu Obiad,a to różnie
około 16 przed treningiem płtaki albo 4x kanapki różnie.
po 20 jak wracam z treningu płatki albo kanapki.
o 21 zaczynam robić a6w i kończę dzień.
Sęk w tym że jestem trochę nie przy kości i dlatego,tu macie moje zdjęcie w 2 tygodniu a6w.
Za pomoc like i 5 .
Pani Kasia
Napisano 03 luty 2012 - 22:57
lol mi cię? ty chcesz schudnąć?? Ja jem podobnie, ale ćwiczę codziennie.
Mi to wystarczy. Takie diety to tylko dla tzw. jabłuszek 1.80 x 1.80 m.
Nie wiem po co do ćwiczeń to coś jest...
Może nic nie jedz i ćwicz! Tak to będzie najlepsze dla ciebie. Pomiesiącu tygodniu będziesz ważył 20 kg + tzw. Kościotrup
Mi to wystarczy. Takie diety to tylko dla tzw. jabłuszek 1.80 x 1.80 m.
Nie wiem po co do ćwiczeń to coś jest...
Może nic nie jedz i ćwicz! Tak to będzie najlepsze dla ciebie. Po
Użytkownik Shasiro™ edytował ten post 03 luty 2012 - 22:58
Napisano 04 luty 2012 - 10:24
Po co Ty chcesz chudnąć? Nie wiem czy jestem ślepy, czy Ty przewrażliwiony więc daj swoje zdjęcie od boku.
Według mnie nic nie musisz zrzucać... ile masz wzrostu i ile kilogramów wagi?
Rób brzuszki, nie jedź białego pieczywa, kalorycznych słodkości, wszystkich słodkich i zabarwnikowanych soków.
Twoje ciało się rozwija i powinieneś teraz jeść jak najwięcej, a nie się odchudzać. ok. 3000 kcal, jeżeli trenujesz, etc.
Według mnie nic nie musisz zrzucać... ile masz wzrostu i ile kilogramów wagi?
Rób brzuszki, nie jedź białego pieczywa, kalorycznych słodkości, wszystkich słodkich i zabarwnikowanych soków.
Twoje ciało się rozwija i powinieneś teraz jeść jak najwięcej, a nie się odchudzać. ok. 3000 kcal, jeżeli trenujesz, etc.
Napisano 04 luty 2012 - 15:00
Weź się nie ośmieszaj... Przy takim odżywaniu robić A6W to strata czasu.
Pisałem Ci we wcześniejszych tematach co jeść ,a ty zamiast tam czytać to tutaj robisz spam.
Ile razy mozna pisać "zero tłuszczu ,zero słodyczy ,ograniczenie węglowodanów ,dużo białka" ,hę?
Przecież to jest nieznośne.
Ułóż sobie sam dietę ,bo nikt Ci nie będzie diety układać.
Skorzystaj z myślę ,że to najlepsze forum na temat odchudzania ,przybierania ,kulturystyki i tym podobne.
Pisałem Ci we wcześniejszych tematach co jeść ,a ty zamiast tam czytać to tutaj robisz spam.
Ile razy mozna pisać "zero tłuszczu ,zero słodyczy ,ograniczenie węglowodanów ,dużo białka" ,hę?
Przecież to jest nieznośne.
Ułóż sobie sam dietę ,bo nikt Ci nie będzie diety układać.
Skorzystaj z myślę ,że to najlepsze forum na temat odchudzania ,przybierania ,kulturystyki i tym podobne.
Napisano 04 luty 2012 - 15:23
Użytkownik ehem... dnia 04 luty 2012 - 15:00 napisał
stara gwardia | organizator MPC Paint Tournament | król forumka | ex mod cs'a | ex gold member (aha)
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry