Skocz do zawartości

[Problem] Nie mogę dojść do Questowego NPC Gan'rul..

2 odpowiedzi w tym temacie

Okrzem

MPC User II

• Members
  • PipPipPip
  • 385 postów
  • Gadu Gadu:21873007
  • Lokacja:Sosnowowjec
  • Hobby:Język ang., głównie to prowadzę koczowniczy tryb życia.
  • Czas Online: 4d 19h 15m 25s
Witam,
jestem nowy na Wow'ie, niedawno pisałem tu temat o pomoc w grze Warlock'iem, no i w związku z tym pojawił się kolejny problem.
Poszedłem na Quest'a, na nowego summona (od 10 lvl'a) pewnie dobrze go znacie, ale nie o to chodzi.
Moim trzecim przystankiem jest miasto Orgimmar, tam właśnie pojawia się problem..
Muszę dostarczyć pewną skrzynkę do NPC zwanego Gan'rul-em. Znajduje się on na chyba najwyżej położonej części miasta, a ja NIE UMIEM TAM DOJŚC! Proszę wytłumaczcie mi od której strony dojść, albo coś.. Bo jestem podenerwowany... Dodatkowo odpaliłem hack'a, żeby może dojść tam na No Clipie, ale jedyne co na nim zebrałem, to odziwo dniowego bana (bynajmniej tak pisze mi gdy loguję się na konto, na stronce)

Oto mapka i info o NPC:

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

Użytkownik Okrzem edytował ten post 03 luty 2012 - 14:47

16.09.20**

Okrzem

Dołączona grafika

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

abs0lw3nt

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 117 postów
  • Gadu Gadu:0x687204
  • Czas Online: 3d 22h 50m 27s

Wyświetl postUżytkownik Okrzem dnia 03 luty 2012 - 14:46 napisał

Witam,
jestem nowy na Wow'ie, niedawno pisałem tu temat o pomoc w grze Warlock'iem, no i w związku z tym pojawił się kolejny problem.
Poszedłem na Quest'a, na nowego summona (od 10 lvl'a) pewnie dobrze go znacie, ale nie o to chodzi.
Moim trzecim przystankiem jest miasto Orgimmar, tam właśnie pojawia się problem..
Muszę dostarczyć pewną skrzynkę do NPC zwanego Gan'rul-em. Znajduje się on na chyba najwyżej położonej części miasta, a ja NIE UMIEM TAM DOJŚC! Proszę wytłumaczcie mi od której strony dojść, albo coś.. Bo jestem podenerwowany... Dodatkowo odpaliłem hack'a, żeby może dojść tam na No Clipie, ale jedyne co na nim zebrałem, to odziwo dniowego bana (bynajmniej tak pisze mi gdy loguję się na konto, na stronce)

Oto mapka i info o NPC:

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

Polecam po prostu wyjechać windą. Dwie są od strony Valley of Strength :)

Okrzem

MPC User II

• Members
  • PipPipPip
  • 385 postów
  • Gadu Gadu:21873007
  • Lokacja:Sosnowowjec
  • Hobby:Język ang., głównie to prowadzę koczowniczy tryb życia.
  • Czas Online: 4d 19h 15m 25s
Aha, no i na takie coś liczyłem ;)
Jeśli jeszcze możesz pokazać mi jak tam dojść (co sam spróbuję zrobić), ale na wszelki wypadek.. To byłbym wdzięczny.

16.09.20**

Okrzem

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych