Napisano 02 luty 2012 - 22:36
Siemkz ;d
Mam takie niezbyt typowe pytanie, co to sa heirloomy? (chyba tak to sie pisze) i wszystko o heirloomach.
Szukałem ale nie moglem znalezc dobrego rozwiazania ;/
P.S. I jesli ktos zna jakis poradnik ktory pomoze mi ogarnac gre, oczywiscie przejrzysty i w miare „rozbudowany”. Poprostu wszystko o WoW'ie ;p
Z gory dzieki.
Pozdrawiam wszystkich ! ;p
Mam takie niezbyt typowe pytanie, co to sa heirloomy? (chyba tak to sie pisze) i wszystko o heirloomach.
Szukałem ale nie moglem znalezc dobrego rozwiazania ;/
P.S. I jesli ktos zna jakis poradnik ktory pomoze mi ogarnac gre, oczywiscie przejrzysty i w miare „rozbudowany”. Poprostu wszystko o WoW'ie ;p
Z gory dzieki.
Pozdrawiam wszystkich ! ;p
Pani Kasia
Napisano 02 luty 2012 - 23:02
Heirloom to taki item, który można kupować za Champion Seal, Emblem of Heroism oraz Stone Keeper Shard. To są itemy , które można wysłać na postać 1 lvl (ale tylko na Twoim koncie!) i on może to założyć. To są itemy 1-80 lvl, czyli, że z każdym Twoim wzrastającym poziomem rośnie poziom Twojego Heirloomu. Heirloomy dają o wiele więcej statystyk niż normalne itemki z questów i z dropu. Na przykład: Masz Chest na jakiś 5 lvl kupiony od Vendora, daje jakieś 150 armora i nic więcej.
Heirloom Chest dałby np.: 2 stamina (KAŻDY heirloom daje 10% więcej otrzymywanego expa, nie zależnie od levelu). Na 1 lvl daje 2 stamina, na 2 lvl też tyle, ale już na 3 lvl daje 3 stamina, na 20 levelu da 12 stamina, 5 str. i pare innych statystyk, zależy jaki Heirloom kupisz, tu masz 4 sprzedawców Heirloomów :
Alliance: - Dalaran
Hordy: - Dalaran
Wspólne: - Dalaran , - Argent Tournament (północ Icecrown)
Są różne itemy Heirloomy:
Napierśniki
Naramienniki
Sztylety
Miecze
Topory
Buzdygany
Kostury
Łuki
Trinckety
To tylko niektóre z Heirloomów (podałem te, które są na WotLK) jakie znam.
Są bardzo pomocne w grze, dają Moc Umiejętności (Spell Power), Moc Ataku (Attack Power) i szansę na krytyczne uderzenie. Wszystko zależy od levela.
Jeszcze jedno: jak raz założysz Heirloom to możesz go potem przesłać na inne postacie na Twoim koncie. Możesz po wbiciu 80 poziomu (tą postacią z Heirloomami) dać je do banku, potem gdy będziesz chciał zrobić nową postać, na pewno się przydadzą
Heirloom Chest dałby np.: 2 stamina (KAŻDY heirloom daje 10% więcej otrzymywanego expa, nie zależnie od levelu). Na 1 lvl daje 2 stamina, na 2 lvl też tyle, ale już na 3 lvl daje 3 stamina, na 20 levelu da 12 stamina, 5 str. i pare innych statystyk, zależy jaki Heirloom kupisz, tu masz 4 sprzedawców Heirloomów :
Alliance: - Dalaran
Hordy: - Dalaran
Wspólne: - Dalaran , - Argent Tournament (północ Icecrown)
Są różne itemy Heirloomy:
Napierśniki
Naramienniki
Sztylety
Miecze
Topory
Buzdygany
Kostury
Łuki
Trinckety
To tylko niektóre z Heirloomów (podałem te, które są na WotLK) jakie znam.
Są bardzo pomocne w grze, dają Moc Umiejętności (Spell Power), Moc Ataku (Attack Power) i szansę na krytyczne uderzenie. Wszystko zależy od levela.
Jeszcze jedno: jak raz założysz Heirloom to możesz go potem przesłać na inne postacie na Twoim koncie. Możesz po wbiciu 80 poziomu (tą postacią z Heirloomami) dać je do banku, potem gdy będziesz chciał zrobić nową postać, na pewno się przydadzą
Użytkownik Yoh3 edytował ten post 02 luty 2012 - 23:03
Napisano 04 luty 2012 - 17:41
Użytkownik LuuuuuuuziQ dnia 03 luty 2012 - 19:17 napisał
Dzięki. ;]
Ale mam jeszcze 1 pytanie . - Jak się je zdobywa, opisz mi wszystkie warianty .
(Interesuje mnie palek, serwer sunwell, v3.3.5a)
Z góry dziękuje .;]
Ale mam jeszcze 1 pytanie . - Jak się je zdobywa, opisz mi wszystkie warianty .
(Interesuje mnie palek, serwer sunwell, v3.3.5a)
Z góry dziękuje .;]

By Vanosh
| Moderator WoW |
Zapraszam, może zagramy razem ?
Spoiler
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3