Napisano 02 luty 2012 - 14:30
Witam. Chciałbym prosić o pomoc. Chodzi mi o kontakt do SponsorPay, ponieważ prawdopodobnie dostałem blokadę na korzystanie z ich usług i chcę to jakoś rozwiązać. Wie ktoś jak mogę się z nimi skontaktować ?
Z czego wnioskuję, że dostałem "bana"? od miesiąca nie mam żadnych ofert, ani płatnych, ani darmowych w żadnej z gier.
Dzięki i pozdrawiam.
Z czego wnioskuję, że dostałem "bana"? od miesiąca nie mam żadnych ofert, ani płatnych, ani darmowych w żadnej z gier.
Dzięki i pozdrawiam.
Pani Kasia
Napisano 03 luty 2012 - 15:33
CCleaner używam regularnie co tydzień, czyszczę rejestry oraz programiki. Problem ten mam już od 2 miesięcy...
Napisano 03 luty 2012 - 15:50
Hmm ale jedziesz na Polskim IP ??
Jak nie to zmień na jakieś inne niż używałeś już nie PL czy USA
Jak nie to zmień na jakieś inne niż używałeś już nie PL czy USA

Members | ProUser | Postmaker | Helper metin2.co.kr & Gameforge Metin2 | Wojownik Duszy
Nowe innowacyjne forum w Budowie, chcesz być poinformowany dodaj mnie do Znajomych :)
Spoiler
Napisano 03 luty 2012 - 15:50
Owszem, zapomnialem powiedzieć o kontach. Próbowałem na tych starych oraz na tych nowych. zrobiłem ich może z 10 i na żadnych nie ma ofert. Również próbowałem zmieniać IP na angielskie, niemieckie, a nawet francuskie oraz programem AOL. NIC ! jakieś fatum... kontaktowałem się z support metin2, odpowiedzieli, że to nie wina z ich strony i że mam skontaktować się z sponsorpay.
Sprawdzałem również przeglądarkami: chrome,opera,IE,Firefox
Sprawdzałem również przeglądarkami: chrome,opera,IE,Firefox
Użytkownik Bekflip edytował ten post 03 luty 2012 - 15:53
Napisano 04 luty 2012 - 12:29
Napisano 04 luty 2012 - 13:48
owszem, napisałem dwa dni temu. do dziś nie widzę odpowiedzi... na moim komputerze ? Tylko co to może być. Ciasteczka - on, czyszczone regularnie, przeglądarki próbowane... NIC. Tyle czasu już z tym walczę i nie mam pojęcia co czynić :X
@edit:
sprawdzałem na drugim komputerze - mam to samo !
Podsumowując :
-Nie jest to wina IP, bo gdy zmieniam na inne polskie, obcojęzyczne jest to samo
-Nie jest to wina PC, sprawdzałem na drugim
Co to może być ? Przecież to imposible
@edit:
sprawdzałem na drugim komputerze - mam to samo !
Podsumowując :
-Nie jest to wina IP, bo gdy zmieniam na inne polskie, obcojęzyczne jest to samo
-Nie jest to wina PC, sprawdzałem na drugim
Co to może być ? Przecież to imposible
Użytkownik Bekflip edytował ten post 05 luty 2012 - 11:09
Napisano 05 luty 2012 - 22:07
Pani Kasia
Napisano 06 luty 2012 - 11:20
Ajj, otrzymałem odpowiedź ( po kilku dniach ) od sponsorpay:
"Hello,
our system does block accounts according to certain criteria automatically, we are very sorry, we cannot change those decisions manually.
Please take a look into the alternative payment methods that your game offers.
Best,
The SponsorPay Support Team"
Oznacza to, iż mam blokadę... Ale jak oni to zrobili, że na innym ip też mi nie działa?
"Hello,
our system does block accounts according to certain criteria automatically, we are very sorry, we cannot change those decisions manually.
Please take a look into the alternative payment methods that your game offers.
Best,
The SponsorPay Support Team"
Oznacza to, iż mam blokadę... Ale jak oni to zrobili, że na innym ip też mi nie działa?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry