Skocz do zawartości

[SRO-R] Kolejny Fail Gaymaxu

• Nie możesz odpowiedzieć
2 odpowiedzi w tym temacie

Szymk0

MPC Member III

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 576 postów
  • Lokacja:Szczecin
  • Czas Online: 8d 8h 5m 59s
jak pewnie większośc z was która gra na sro-r już zauważyła że Gaymax po raz kolejny poleciał zobie w balona i nikt z osób które zrobiły bingo event nie otrzymał nagród które otrzymać powinien. Za to dostaliśmy jakieś 10 silver silków za które można kupic 1Magic Pop card żenuła.
to po koleji:
1. za ukończone 3 linijki mieliśmy dostać 5Magic pop + 1$ kuponwart 10silków (lub 5+10+5 magic pop kart +1$ nie wiem czy te linie sie sumowały czy nie), oczywiście nikt magic pop kart nie otrzymał każdy dostał tylko 10silkow warte 1 karte.
2. Na web sro-r obublikowali liste 28 osób które dostały nagrody (ch*j wie na jakiej podstawie właśnie tylko te 28 osób wybrali skoro niby wszyscy którzy brali udział w bingo mieli dostać nagrody).
3. te 28 osób zamiast 5 Magic pop +1$ kupon, dostały 1 Magic Pop + 100 Silków, po prostu paranoja.

odkąd wprowadzili czas na exp grałem już tylko sporadycznie 5-8h w tygodniu teraz to już chyba czas pożegnać się z ta fail firmą definitywnie.

humannus

MPC Member III

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 550 postów
  • Czas Online: 15d 15h 37m 55s
Jejku, ja nie wiem co Was w tym dziwi. Joymax będzie robił coraz więcej takich akcji, nie wiem na co liczycie. Z takich oto powodów nigdy nie wrócę na Isro.

| ProUser | ExKidModerator Silkroad | Ociekający zajebistością | Mistrzu minecraft.mpcforum.pl |

`ReborN.

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 246 postów
  • Gadu Gadu:4272878
  • Lokacja:Warmia-Maz.
  • Hobby:Muzyka, Fotografia, Html/css, Motoryzacja,
  • Czas Online: 2d 5h 43m 57s
Dawno, nie grałem na ISRO, lecz słyszałem o tym czasowym expie, kolega gra nadal tam, co mnie dziwi - jest tyle prywatów, gdzie nie trzeba się tyle męczyć z expem miesięcznym. A wracając do tego czasu, to wgl mówił mi, że gildia wogóle się pustoszy, coraz mniej graczy. Jedynie goldbot korporacje zarabiają jeszcze może, bo w polsce - to wątpie. Można porównać allegro.pl

Rok temu było ponad 150 aukcji, z czego większość to były postacie. A teraz? Maksymalna ilość to 50-70. Z czego połowa to Silki / Gold / Boty. Więc jak dla mnie era ISRO skończyła się z momentem wprowadzenia hackshield'ów/IP etc. Zapraszam na prywatne serwery, można jeszcze poczerpać trochę przyjemności :).

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych