Witam, wczoraj sobie zainstalowałem lol'a. Grałem wbiłem 5lvl, cieszyłem się, dobra nie o tym mowa. Przejdę od razu do problemu
Mam taki problem, że jak odpalam lola, wpisuje passy odpalam jakąś grę to wyskakuje mi błąd win32.
Mam win7 64 bitowego. Na początku było wszystko, ok do następnego dnia gdy chciałem pograć
Może ktoś pomóc? ; /
Pani Kasia
Pani Kasia
Napisano 05 luty 2012 - 14:57
Spróbuj wejść w
Komputer -> Właściwości systemu (na górze) -> Zaawansowane ustawienia systemu -> zakładka ,,Właściwości -> w oknie ,,Wydajność'' kliknij w ,,Ustawienia'' -> zakładka ,,Zapobieganie wykonywaniu danych'' -> kliknij ,,Dodaj'' -> wyszukaj folder z lolem -> jak już go znalazłeś to zaznacz lol.launcher lub lol.launcher.admin.
Ja z lolem nie mialem problemow ale w Rappelzie i Cabalu jak pisalo ze program przestal dzialac to pomoglo.
Komputer -> Właściwości systemu (na górze) -> Zaawansowane ustawienia systemu -> zakładka ,,Właściwości -> w oknie ,,Wydajność'' kliknij w ,,Ustawienia'' -> zakładka ,,Zapobieganie wykonywaniu danych'' -> kliknij ,,Dodaj'' -> wyszukaj folder z lolem -> jak już go znalazłeś to zaznacz lol.launcher lub lol.launcher.admin.
Ja z lolem nie mialem problemow ale w Rappelzie i Cabalu jak pisalo ze program przestal dzialac to pomoglo.
Ulti Lee SinaCytat
Smoczy Gniew
-
Lee Sin wykonuje potężne kopnięcie z półobrotu, odrzucając cel do tyłu, oraz zadając obrażenia fizyczne jemu i przeciwników na których wpadnie. Wrogowie, w których uderzy cel, są podrzucani w powietrze. Techniki tej nauczył go Chuck Norris, choć Lee Sin nie wykopuje przeciwników poza mapę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry