Zastanawiam się jak zacząć. Może po kolei. Mam 17 lat i gram w Tibię 2 lata z przerwami. Irytuje mnie, jak znajomi się pytają o eq, a ja odpowiadam słabe a oni mi odpisują to hackuj. Inetersuje mnie ten program do generowania kont od dłuższego czasu. Nie szukam gotowca, jakiś poradnik tylko, albo rady wskazówki co zrobić. Jak zacząć by były efekty
Napisano 22 styczeń 2012 - 19:49
Witam!
Zastanawiam się jak zacząć. Może po kolei. Mam 17 lat i gram w Tibię 2 lata z przerwami. Irytuje mnie, jak znajomi się pytają o eq, a ja odpowiadam słabe a oni mi odpisują to hackuj. Inetersuje mnie ten program do generowania kont od dłuższego czasu. Nie szukam gotowca, jakiś poradnik tylko, albo rady wskazówki co zrobić. Jak zacząć by były efekty
I na czym takie generowanie kont polega, i na jajkiej zasadzie to działa. Z góry dzięki, ale proszę nie spamić. Pozdro
Pani Kasia
Napisano 22 styczeń 2012 - 21:36
do gry online co najwyżej możesz stworzyć konto i bocić. Nie da rady wygenerować konta z itemami

[UDF] MathEx (AutoIt source)
[Gra] Gomok (konkurs) (AutoIt source)
[Gra] Tetris (konkurs) (AutoIt source)
[Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) (AutoIt source + compiled)
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry