Napisano 17 styczeń 2012 - 14:25
Witam was. Otóż mam taki problem,że gdy wchodzę do menu to wszystko ok,ale jak już zacznę grać to gra chodzi 2x szybciej niż powinna,próbowałem zmienić zgodność i tą całą koligację procesorów,bawiłem się ustawieniami graficznymi i nadal nic,a słyszałem że to przez to,że steam instaluje tego patcha,który przyśpiesza grę. Da się to jakoś zmienić,żeby tempo gry było normalne?.
Mój Komputer:
Procesor Pentium-Dual Core CPU E5700 @ 3.00GHz,3.0 GB ram, Karta Graficzna Nvidia GeForce GT 320
Mój Komputer:
Procesor Pentium-Dual Core CPU E5700 @ 3.00GHz,3.0 GB ram, Karta Graficzna Nvidia GeForce GT 320
Pani Kasia
Napisano 17 styczeń 2012 - 18:06
Wymagania spełniam nawet na najwyższe detale,tylko że na najwyższe za słaby Proc mam bo mam 3.0GHz a wymaga 3.2Ghz.. [Sprawdzałem tym linkiem]
Reinstallowałem grę i dalej to samo,więc można coś zrobić?
-Link do Wyników,nie wiem czemu mam tam 4.5GB skoro mam 3... ale po za tym wszystko się zgadza.
Reinstallowałem grę i dalej to samo,więc można coś zrobić?
-Link do Wyników,nie wiem czemu mam tam 4.5GB skoro mam 3... ale po za tym wszystko się zgadza.
Użytkownik KyniexPro edytował ten post 17 styczeń 2012 - 18:13
Napisano 17 styczeń 2012 - 18:22
Tak,Z trybem zgodności także próbowałem i nie dawało żadnego skutku...
Znasz/znacie jakieś inne sposoby?
Doszedł następny problem:Program przestał działać...
Jak próbuje wczytać grę to wywala do Windowsa i pisze program przestał działać,wcześniej gra działała normalnie,ale miałem ją bez płyty i próbowałem grę na mp odpalić,ale to chyba nie przez to raczej,ale nie wiem czemu to się dzieje...
Znasz/znacie jakieś inne sposoby?
Doszedł następny problem:Program przestał działać...
Jak próbuje wczytać grę to wywala do Windowsa i pisze program przestał działać,wcześniej gra działała normalnie,ale miałem ją bez płyty i próbowałem grę na mp odpalić,ale to chyba nie przez to raczej,ale nie wiem czemu to się dzieje...
Użytkownik KyniexPro edytował ten post 17 styczeń 2012 - 22:38
Napisano 18 styczeń 2012 - 22:48
hmm no niestety i żałuję tego zakupu,ale cóż czasu nie cofniesz... 20zł poszło na bagno,nawet zbyt długo nie pograłem w niego bo się pojawił następny kłopot z tym wywalaniem do Windowsa,ehh. Nawet na tym przyśpieszonym tempie nie pogram ;/.Cóż może zna ktoś jeszcze jakiś sposób,którego ja jeszcze nie próbowałem?. Szukałem dość dużo na google zanim założyłem ten temat,ale nic z google nie pomogło,więc może wy znacie jakieś inne sposoby?
Wszystkim z góry dzięki za pomoc,bo chcę żeby to 20zł jednak całkiem nie poszło na bagno... Chociaż żeby gra działała i się dało grać.
Wszystkim z góry dzięki za pomoc,bo chcę żeby to 20zł jednak całkiem nie poszło na bagno... Chociaż żeby gra działała i się dało grać.
Napisano 19 styczeń 2012 - 08:14
Hmm zadzwoń do producenta, no chyba że ten "problem" jest właśnie taką przyspieszoną grą, ja osobiście powiem że gra mi się pod tym względem też nie podoba. A co do wczytywania nie mam pojęcia. Musiałbyś pisać/dzwonić to producenta w sprawie błędu.
Pomóż zbić range kliknij Lubie To
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry