Siema kupiłem sobie Battlefielda Bad Company2 i działa na maksymalnych takze z tym niemam problemu. Jak biore gre przez neta szuka serwerów ale nic nie znajduje powiedzcie co robic! a i pozatym zapraszam na ten temat:http://www.mpcforum.pl/topic/475225-info-czy-pojdzie-mi-battlefield/page__fromsearch__1 bo wszystkie gry oprócz BF3 pójdą na maksymalnych i chce wiedziec czy akurat opłaca mi sie kupowac bf3 Mój komp: karta graficzna : AMD Radeon HD 6600 Series ram:6gb procesor :intel core i3 2x 3.10 ghz windows 7 64bity pojdzie bf3?
[Q] Serwery battlefield BC2 nie działają,nie wczytuje pomocy
Rozpoczęty przez karol32341, 15 sty 2012 21:09
battlefield bad company2
Pani Kasia
Napisano 18 styczeń 2012 - 19:48
Wejdź w profil z grą i uruchum bfbc2update.... nie masz pewnie aktualnej wersji gry :> Zaktualizuj i napisz czy trybi.
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.
Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!
Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry