Pani Kasia
Napisano 22 styczeń 2012 - 23:08
Jutro wypróbuję, jak zadziała oczywiście lajczek 
A jest możliwość "nie wrócenia" do swojego starego IP? Sory za debilne pytanie, ale musiałem ^^
A jest możliwość "nie wrócenia" do swojego starego IP? Sory za debilne pytanie, ale musiałem ^^
Napisano 28 styczeń 2012 - 11:57
Napisano 30 styczeń 2012 - 00:53
Jak pobrać po raz kolejny ten folder config bo wyświetla mi się tak samo jak u Effectusa
Użytkownik marcinekogimek edytował ten post 01 luty 2012 - 14:45
Napisano 31 styczeń 2012 - 00:19
narazie 20 jest dobra było ponad 49 kupiłem se fryz ale teraz kurde same niedzialajace oferty
Użytkownik marcinekogimek edytował ten post 31 styczeń 2012 - 17:35
Napisano 31 styczeń 2012 - 12:39
KURWA PODAJCIE DZIAŁAJĄCE OFERTY KTÓRE WYPEŁNILIŚCIE !!!!!!!
"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."
"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "
Moje Tuty:
Wallhack
FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA
Napisano 01 luty 2012 - 17:56
@Effectus jest to wina tego, że już zamówiłeś darmowego vpn na swoje ip polecam wejść na stronkę przez bramke proxy.
Nie piszcie, że nic nie dostajecie z reklam bo to już nie moja wina tylko ankiet ja wam tylko daje możliwość wypełniania z innych krajów.
Nie piszcie, że nic nie dostajecie z reklam bo to już nie moja wina tylko ankiet ja wam tylko daje możliwość wypełniania z innych krajów.

muzyka :x.
Napisano 03 luty 2012 - 17:00
@Up Próbuje, próbuje i ciągle muszę czekać 24h :/ No nic, muszę lecieć na AOLu
Napisano 04 luty 2012 - 22:49
Dobra, mniejsza z tym. Do cholery robię to wszystko, IP jakieś że stanów biorę. Metin - konto - doładuj SM - Stany Zjednoczone - sponsorpay - nie ma żadnych ofert do wyświetlenia. Superrewards, są 4. Po kliknięciu każdej z nich jakiś error, a po odświeżeniu rewardsa wielkie g...
There are currently no items to display
i nie ma nic. Wchodzę jeszcze raz i też dupa. Ludzie pomocy, proszę
Napisano 12 luty 2012 - 14:37
chyba juz nie dziala bo nawet nie chce sie polaczyc ;p
Napisano 19 luty 2012 - 23:53
cos mi nie chodzi normalnie zmienia ip ale reklam nie wyswietla pomoze ktos ?
@edit
wszystko ok musialem restartnac przegladarke
@edit
wszystko ok musialem restartnac przegladarke
Użytkownik GrubyNS edytował ten post 20 luty 2012 - 00:16
Sura WP 49+ Phantos [Banned ;(]
Woj Mental 51+ Kirian OFF
Woj Mental 48+ Solar
One Love Rastafarai

Prosze o + to nic nie kosztuje ;)
YANG BOT !!!
Woj Mental 51+ Kirian OFF
Woj Mental 48+ Solar
One Love Rastafarai

Prosze o + to nic nie kosztuje ;)
YANG BOT !!!
Napisano 30 kwiecień 2012 - 21:00
@topic sposob spoko, ale cos mi nie działa, jest tylko napisane cos po rusku i nic wiecej, niemam tego zielonego okienka na mail.
Aha, jesli moglibyscie to podawajcie nazwy ofert,ktore wam daly SM:) jesli mi sie cos uda, dodam i ja:)
Aha, jesli moglibyscie to podawajcie nazwy ofert,ktore wam daly SM:) jesli mi sie cos uda, dodam i ja:)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f5e58d95af9b909498375REJESTRACJA LOL, DARMOWE PREZENTY NA START!!!WARTO!
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry