Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabletki odchudzające jeżeli znacie jakieś dobre to wbijajcie i piszice opinie

Seoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie prosze napiszcie mi o srodkach odchudjzajych iz poszukuje bo zaczynam biegac a jakis doping sie przyda :)

30364378.png

Opublikowano

Lol jak biegać to Carbo. Ew. jakieś mocniejsze, ale nie polecam osądzając twój wiek.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Ja akurat zajmuję sie bieganiem i powiem tak, nie próbuj żadnych tabletek i tym podobne, bo tylko sobie zdrowie popsujesz...

na stronie bieganie.pl mozesz znaleźć kilka planów treningowych

tyle z mojej strony i życzę sukcesów ;)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Weź się lepeij za bieganie a nie jak baby..

Nawpierdala się czekolady nalyka tablet i myśli ze schudnie ja pierdole co za myślenie.Co najwyżej  to jakiś spalacz tłuszczu i nic więcej bo se rozpierdolisz wszystko tym gównem

Opublikowano

no potrzebuje jakis tabletki bo chce wraz z bieganiem schudnąc i polepszyć efekty w biegach .

30364378.png

Opublikowano

http://adambytof.pl/bezdiety

Czy wiesz, że tysiące ludzi doświadczyło już jak bardzo skuteczne i przyjemne może być odchudzanie dzięki zmianom dokonywanym w podświadomości? Po latach bezskutecznych wysiłków, by zrzucić wagę, po przejściu przez kilka lub kilkanaście różnych diet bez sukcesu, doszli oni do wniosku, że bez zmiany w ich mózgach, w ich podświadomym umyśle, nie dadzą sobie rady. Na nic diety i wysiłki woli, gdy podświadomość, czyli nasze upodobania żywieniowe, przyzwyczajenia i nawyki oraz nieświadome zachowania tkwią w starych koleinach. Zawsze przegramy walkę z naszą podświadomością.

Jeżeli jednak uda nam się ją zmienić, zacznie ona wspierać nasze dążenia, a nie sabotować wysiłki. Nasze nawyki żywieniowe się zmienią, a jedzenie zacznie być traktowane jako sposób dostarczania organizmowi energii i substancji odżywczych, a nie jako sposób radzenia sobie ze stresem i podświadomymi emocjami. Takiej zmiany można dokonać dzięki nagraniom transowym. Można oczywiście również uczestniczyć w cyklu treningowym, prowadzonym przez specjalistę, lub umówić się na kilkadziesiąt wizyt do dobrego hipnoterapeuty, ponieważ trans trzeba powtarzać, by zmiany były skuteczne i trwałe. Nie każdy ma jednak tyle czasu i pieniędzy. Skorzystanie z programu nagrań jest więc dla wielu osób znakomitym ułatwieniem.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...