Witam
nie wiem czy mogę o to pytać/prosić na forum ale jeśli mogę to proszę mi pomóc. Szukam programu czy czegokolwiek do przejęcia kontroli nad czyimś komputerze. Nie mam tu na myśli Team Viewer tylko po prostu włamać się do czyjegoś kompa. Nie mam żadnch danych o tym komputerze, nawet IP więc szukam również programu który np: Udaje launchera np: Dam mu plik Metin2 i normalnie włącza mu metka itp itd ale przy okazji wysyła na podany e-mail dane potrzebne do przechwytania kontroli nad jego kompem.
Pozdro
[help/szukam] Wirusa przejmującego kontrolę nad komputerem
Rozpoczęty przez Zieleniec11, 05 sty 2012 18:41
Pani Kasia
Napisano 06 styczeń 2012 - 19:45
Zdobycie ip za pomocą clienta tcp, to mały problem.
Ale jeśli chodzi o przejęcie "kontroli nad komputerem" - to chyba za dużo filmów się naoglądałeś ;]
Po pierwsze, to jest strasznie trudne to zrobienia, a po drugie nie praktyczne, bo haker z góry ustala co ma zrobić.
Ale jeśli chodzi o przejęcie "kontroli nad komputerem" - to chyba za dużo filmów się naoglądałeś ;]
Po pierwsze, to jest strasznie trudne to zrobienia, a po drugie nie praktyczne, bo haker z góry ustala co ma zrobić.

|Administrator Minecraft.MPCforum.pl|KidMod C++, Asembler, Delphi|Gold Member|FanBoj C++|Amator PROgramista|
Pani Kasia
Napisano 10 styczeń 2012 - 23:20
Napisać aplikację, którą można coś komuś usunąć z komputera to najmniejszy problem. Gorzej ją podrzucić
i zabezpieczyć 
Btw. przykre, że niektóry nie wiedzą kim jest i co robi prawdziwy hacker.
Btw. przykre, że niektóry nie wiedzą kim jest i co robi prawdziwy hacker.

"One love, one heart
Let's get together and feel all right..."
Jebnij +++! ^^
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry