mam pytanko gdzie farmic na 20 lvl ja słyszałem ze na polach laksy to ja mam lać te centaury czy te Aragony i kusicielki bo ja nie wiem o jaki moby chodzi dokładnie na tych polach (te centaury są dla mnie za sale chcial bym iść na coś mocniejszego z 22 są takie na polach laksy )
2 pytanie czy ze wszystkich mobow wylatują karty ( np leje kusicielki mi wypadnie czerwona wróżka ) czy trzeba lać te moby co tak samo wyglądają jak bestia z danej karty.
bo ja mam pytanko jak są te aragony te (aniołki z 30 na polach laksy) i ja bd je tłuk to wyleci mi karta anioła ??
jeśli nie to jakie moby warto lać by wydropic wartościowe karty albo iemy na polach laksy (jak już mówiłem mam 20 lvl mroczny czaro mam RP
Napisano 03 styczeń 2012 - 18:05
Pani Kasia
Napisano 03 styczeń 2012 - 18:22
Pyt : Gdzie Farmić na 20 lvlu?
Odp: Nie polecam farmić na tak niskim lvlu, ponieważ drop jest bardzo słaby. Polecam wbić 100 lvl i iść na Marduk
Pyt:Te potwory są za słabe . Co zrobić?
Odp: Polecam poruszać się w głąb mapy, gdy zwiedzisz całą będziesz wiedział ,że nie ma nic mocniejszego i czas zmienić mapę
Pyt:Czy z wszystkich potworów wypadają karty?
Odp; Tak oczywiście. Bijąc np orka może wylecieć Ci yeti
Pyt:Czy z Anioła wyleci Anioł?
Odp; Jest szansa ,że tak choć bardzo nikła.
Rada :
Szukajcie sobie naprawdę przyjaciół do gry , ponieważ po osiągnięciu wyższego lvla nie wykluczone jest ,że będziecie chodzić na bossy. Opłacalne jest zabijanie bossów ( Pamiętajcie boss musi mieć zbliżony lvl do Ciebie ) , ponieważ wylatują z nich karty t4 ( Anioły , Centaury itp ).
Odp: Nie polecam farmić na tak niskim lvlu, ponieważ drop jest bardzo słaby. Polecam wbić 100 lvl i iść na Marduk
Pyt:Te potwory są za słabe . Co zrobić?
Odp: Polecam poruszać się w głąb mapy, gdy zwiedzisz całą będziesz wiedział ,że nie ma nic mocniejszego i czas zmienić mapę
Pyt:Czy z wszystkich potworów wypadają karty?
Odp; Tak oczywiście. Bijąc np orka może wylecieć Ci yeti
Pyt:Czy z Anioła wyleci Anioł?
Odp; Jest szansa ,że tak choć bardzo nikła.
Rada :
Szukajcie sobie naprawdę przyjaciół do gry , ponieważ po osiągnięciu wyższego lvla nie wykluczone jest ,że będziecie chodzić na bossy. Opłacalne jest zabijanie bossów ( Pamiętajcie boss musi mieć zbliżony lvl do Ciebie ) , ponieważ wylatują z nich karty t4 ( Anioły , Centaury itp ).
Pozdrawiam Rakocy
Moderator Rappelz | Postmaker | Mentor
Napisano 03 styczeń 2012 - 18:34
20 .... bij te, które mają podobny lvl zawsze może coś ciekawego drop'nąć. ^,^
Z dropem kart jest trochę pokręcone ponieważ największą szansę na wydropienie e-t4 masz na mobkach 130+.
Natomiast istnieje taki "przesąd", że z mobk'ów wyglądających identycznie do tych z kart leci ta kart'a.
By wydrop'ić lepsze warto bić boss'y, ale nie jak pan @up napisał z dungen'ow (chociaż tam większa szansa), ale zwykłe boss'y . . . . (ale nie chodzi mi o mistrzów)
Z dropem kart jest trochę pokręcone ponieważ największą szansę na wydropienie e-t4 masz na mobkach 130+.
Natomiast istnieje taki "przesąd", że z mobk'ów wyglądających identycznie do tych z kart leci ta kart'a.
By wydrop'ić lepsze warto bić boss'y, ale nie jak pan @up napisał z dungen'ow (chociaż tam większa szansa), ale zwykłe boss'y . . . . (ale nie chodzi mi o mistrzów)
Napisano 03 styczeń 2012 - 20:53
thx porozmawiam z kumplami i morz na jakiegoś bosa polecimy
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry