Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wtprohack

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym kupić hacka od wtprohack czy się opłaca? i czy jak kupie to nie będę musiał kupować znowu bo będzie już automatycznie updatowany? i jaki kupić czy są jakieś lepsze vip hack od wtprohack.com

wydaje mi się że ultimate hack jest najlepiej dopracowany

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

niestety nie wiem czy działa na pl ale wiem że te hacki są strasznie drogie ten co chcesz kupić z wysyłką kosztuje 600zł.zł z wysyłką chyba że chcesz kupić bo ja mam na co kase wydawać i na pewno nie 600 zł

//Proszę Cię nie gadaj głupot jeśli nie znasz się na rzeczy. To nie jest zgaduj zgadula

Opublikowano

Popieram kolege up nie opłaca się na to kasy wywalać a na wersje pl to nie jest tylko angl ^^

A tak () prefix jest tu wymagany :P

//Cheat nie jest taki drogi jeżeli w ogóle istnieje, wiem bo sam kupowałem kilka do kilku gier.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Upy, o czym wy tu pier.... za przeproszeniem?

A co do autora tematu, koleżko , nie kupuj heatów, bo po co? Znudzi ci sie to szybko i jak to sie mówi "po ptokach, poszło razem z kasą."

Ale żeby nie było , że spamie , to odpowiem na twe pytanie, możne władco .

Co do pytania pierwszego:

Tak , od nich jak najbardziej.

Pytanie drugie :

Nie , ale to zależy . Raczej wszystkie osoby sprzedające hacka robią pomiędzy sobą a kupującym taką umowę: kupujesz masz. Jak będzie update GameGuarda koder(rzy) potrzebują 3 dni na napisanie nowego kodu pod tego update, i w tedy dają "aktualizacje" do hacka , coś w stylu aktualizacji w wolfteamie ;)

Trzecie pytanie:

Tutaj polecam ci wtprohack , ale to zależy od ceny, opinii itp . Jest też taki hack :

który według mnie też wymiata ;)

@EDIT

Boziu! Jak policzyłem ile ich hack kosztuje (wtprohack) ty wychodzi jakieś 400 - 500 złoty !!o.O

A więc upy mialy racje O,o

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...