Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Addony 3.3.5a

Quanros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, chciałem sobie pograć znów w WoW'a a więc przejde do rzeczy.... Szukam od wczorajszego dnia już pare godzin, teraz mam do was proźbę, jeżeli moglibyście mi wysłać linki do Działających ADDONÓW na wersje 3.3.5a takich jak:

-Questhelper lub Carbonite

-Gearscore

-Cartographer

-DamageDeal ( To co wskazuje damage na danym skillu na pasku )

Serdecznie dziękuje za wszelką pomoc.

Opublikowano

1.

http://www.4shared.com/rar/5-cf8vYx/addon_-_carbonite_-_wow_335a__.html

2.

http://www.wowinterface.com/download...2245&aid=51476

3. Brak*

4. Brak*

*Nie mogę znaleźć/Brak addonu na tą wersję

simply.4557.gif

Opublikowano

Bardzo Dziękuje ! Jeżeli byś jeszcze kiedykolwiek natknął się na addony których nie mogłeś znaleść, możesz mi na PW wysłać. Wielkie dzięki!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bo wlasnie mam te carbonite i calkiem niezle dziala. sprawniej sie questy robi o wiele, a czy jest cos takiego co wyszukuje potworow na mapie? a nie tylko obszar ich wystepowania? a co questhelper ma czego nie ma carbonite i odwrotnie?

Opublikowano

bo wlasnie mam te carbonite i calkiem niezle dziala. sprawniej sie questy robi o wiele, a czy jest cos takiego co wyszukuje potworow na mapie? a nie tylko obszar ich wystepowania? a co questhelper ma czego nie ma carbonite i odwrotnie?

Quest Helper prowadzi cię tylko do miejsca gdzie może występować dany mobek. Nie wsazuje teranu na jakim on jest i quest helper jest troche niedokladny.

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...