Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klasa do pvp i wojen gildi na 4story EG

puszap12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc powróciłem do 4story po 2 miesiącach i zastanawaiam się nad wyborem postaci do pvp i wojen gildi . Do gustu przypadły mi 3 postacie : archer , mag i rmc . Każdą postać mogę ogarnąć na maxą . Proszę pomóżcie naprawde nie wiem na jaką klasę się zdecydować o.O .

Opublikowano

RMC-ma niewidzialność więc jak nie trafisz na woja lub innego rmc to duza szansa na ubicie z zaskoczenia, dużą rolę odgrywa broń.

Lucznik-niewidzialność to dość spory atut także u łucznika lecz w tym przypadku jest spore ograniczenie czasowe 10-12 sekund, tylko 1 oszołomienie(oślepienie postaci) dobrze jest także jakiś czas po oślepieniu uderzyć toporkiem by osoba była przez kilka następnych sekund bezdradna.

Mag-nie posiada niewidzialności ale jego skille rozkładają bez problemu każdą klasę która również tej niewidzialności nie posiada, jeżeli porównywać maga do łucznika to wygrywa ten który pierwszy trafi w przeciwnika, jezeli łucznik podczas walki nawet razu nie użyje niewidzialności ma 60% na przegraną z powodu 2 aoe i czarodzieja.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A więc tak jeżeli masz wybierac pomiędzy łuk,woj,mag-czarodziej ja bym wybrał łuka bo ma pro skil niewidzialnosc z tym klonem i jed=szzce błogo a rcm to nob nie lubie rcm i jest słaby w expie i jeszce łuk-najlepszy-do-exp-pvp potem-woj-pvp-rcm-pvp-kap-pvp-exp-wojny-buffy-mag-pvp-exp-wojny-buffy-zaklinacz-dno-żalówka-szkoda słów :D

1.ŁUCZNIK

2.WOJOWNIK

3.RCM

4.KAPŁAN

5.MAG

6.ZAKLINACZ WYBIERZ ŁUKA SŁOWO DAJE <3 ŁUCZNIKA I LOVE YOU ŁUCZNIK JEST JAK :ninja: NINJA :P MYŚLE ŻE POMOGŁEM 80 LVL ŁUCZNIK MORTAL-VALORIAN

MAM ŁUK EQ +24-ŁUCZNIK

MAM WOJ EQ +24-WOJOWNIK

MAM RCM EQ +24-RYCERZ CIENIA

MAM KAP EQ +24-KAPŁAN

MAM MAG EQ +24-MAG

MAM ZAK EQ +24-ZAKLINACZ

I DEDAM KOLESIA Z EG + 24 WOJA KAPA MAGA ZAKLINACZA I RCM ŁUKIEM WIĘC SIE OPYLA :D

Opublikowano

Co do pvp radze rmc czemu proste ma duża ilość stunów oraz ma 6 zmysł czy jakoś tak :) Ale do wojen proponuje Archera :) ma on Aoe co jest przydatne i bije z dystansu co tez jest przydatne

Wiecej niedoradze bo teraz to odciebie zalezy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...