Skocz do zawartości

[PYTANIE] Prywatne Servery AirRivals - Ace Online

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

Pokplas

MPC User III

• Members
  • PipPipPipPip
  • 405 postów
  • Gadu Gadu:3******3
  • Lokacja:Za górami za lasami
  • Hobby:Edytowanie klientów do metin2 :)
  • Czas Online: 8d 23h 55m 45s
siema są jakies dzialające privy airrivals? slyszalem o x-rivals ale tam sie zarejestrowac nieda
Podajcie mi jakies dzialajace na ktorych mozna sobie spoko zagrac chodzi mi bardziej o 4 funy ale inne tez mogą byc oby dzialajace :)

I mam pytanko jest tu stronka taka

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

i w dziale download są rozne klienty np. Ares lub Fallen Gears to jak sie na nich zarejestrowac?

Użytkownik Pokplas edytował ten post 13 grudzień 2011 - 16:42

Zostane clienmasterem na prywatnym serwerze metin2 piszcie na P.W

Moje tuty :
http://www.mpcforum.pl/topic/593385-tutdodanie-wlasnego-itemka/page__p__4263684#entry4263684

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Pokplas

MPC User III

• Members
  • PipPipPipPip
  • 405 postów
  • Gadu Gadu:3******3
  • Lokacja:Za górami za lasami
  • Hobby:Edytowanie klientów do metin2 :)
  • Czas Online: 8d 23h 55m 45s
Spoko już HA serwera mi powiedzial jak sie zarejestrowac i gdzie klienta pobrac teraz będę katowal w AirRivals na privie :))

DO ZAMKNIĘCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ave Angel ... xD

Użytkownik Pokplas edytował ten post 14 grudzień 2011 - 17:44

Zostane clienmasterem na prywatnym serwerze metin2 piszcie na P.W

Moje tuty :
http://www.mpcforum.pl/topic/593385-tutdodanie-wlasnego-itemka/page__p__4263684#entry4263684

Sprzemcio

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • Czas Online: 14h 19m 47s
Nom... a jeśli chodzi o inne prywatne servery to tak:
-SkyFighter ep 3.4 (4.0 za pare tygodni) jest dobrym serverem exp 50.000%, 20 SP dziennie, znakomity HackShield bez znajomości struktury gry cheaty nie do odpalenia, a nawet jeśli ban w ciągu 24h i programista który męczy inne servery oczywiście są dodane pewne dodatki do gearów przede wszystkim igiełka nie jest już taka słaba.
-DarkRivals ep 3.3 jest to chyba najbardzej niegdyś lubiany server częste DGA, exp 100.000% Słaba ochrona servera przez co programiści z SF wyłanczają server.
-Genesis bodajże ep 3.4 server Polski, exp 5.000, po ostatnich uploadach najlepsi odeszli.
-FallenGears (Derative) bodajże ep 3.4 lub coś wyżej, można tutaj kręcić spokojnie e18, więc na początku kiepsko jest, później niewiele lepiej.
-X-Rivals ep 4.0 co jest chyba jedynym atutem tego servera, exp 150%(jak na AR) uważam, że nie jest warto przenosić się tutaj z AR, w tym roku na AR planowane jest wprowadzenie infinitów(smoków), więc już lepiej tam grać oraz ataki SF.
-Waronline ep 4.0 exp do 80.000% server ma potencjał lecz przez ataki ze strony SF tylko garska o nim wie.

Przedstawiłem wam servery o których warto wspomnieć... jeśli ktoś chce grać tylko chwilkę dziennie... to polecam SF ze wzgledu na stabilność servera i dość szybki exp.
Jeśli ktoś chce grać tutaj pare godzin dziennie to chyba Genesis lecz na tym serverze to gra sie tylko beczkami.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych