Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat.

KratekPL

Głosowanie na dział komputery i forum :)  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby stworzy? nowy dzia? w którym mo?na b?dzie pisa? o problemach technicznych (komputer sterowniki do karty graficznej, sygnatura itp.) Odpowiadajcie ^^.

• Jestem na tak
    • Jestem na nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy, witajcie inni ludzie ^^ :P, ''adminostwo'' ;D itp.

Wychodzę z prośbą i propozycją.

1. Prośba: Czy kto mógłby powiedzieć jak wgrać zdjęcie na mpcforum (do sygny) edytowane w paincie?, zmienic rozszerzenie ?

2.Propozycja: Widząc po tematach w innych forach jest troche tego więcej ale tu też się zdarza. : Jest coraz więcej tematów z pytaniami do portów, komputera sieci, hamachi, jak coś wgrać (w moim przypadku np sygne:)) może by zrobić taki temat w każdym yyy, no nie wiem jak sie to nazywa np. w minecrafcie taki podpiety w metin2, 4story, terraria, wow, lol itp.'' Komputer'' i forum przykładowa nazwa,

Tam będą odpowiedzi na pytania jak odblokować porty jak wgrać sygne, jak coś tam zrobić, jak zrobić taka i taka sygne, jak coś tam i coś tam w komputerze :).

LICZE NA LIKE ZA POMYSŁ PODOBA WAM SIĘ ? DAJCIE LIKE I NAPISZCIE POZYTYWNY KOMENTARZ :=)

(Jeżeli istnieje taki temat to prosze nie banujcie czy tam ''warnujcie'' tylko mnie tam przekierujcie linkiem :))

@edit

Dodaję ankietę

Daj lubię to >3 !

06185385914121764036.png

Posty >3:

-10 postuuf

-50 postuuf

-100 postuuf

-1000 postuuf

Opublikowano

Jest dział Komputery tutaj w Pogaduszkach, a inne pytania nie związane z tematyką forum zadawaj po prostu tutaj, w Pogaduszkach :O

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jest dział o Komputerach w pogaduszkach.

A co do sygnatury, zapisujesz w formacie .png/.jpg/.jpeg i wrzucasz na nasz hosting obrazków i do sygnatury za pomocą ikonki obrazka w bbcode. :)

Opublikowano

a co ma dział komputery do tego ?

jak zauważyłem w większości działów z grami jest wiele takich tutoriali jak postawić serwer gry, jak skonfigurować hamachi do niej czy przekierować porty na routerze

a co do obrazków, skoro ktoś potrafi udostępnić dowolne zdjęcie czy obrazek w necie to jakiż to problem może mieć z udostępnieniem tego samego na forum. odrobina myślenia nie zaszkodzi tak samo jak i zwrócenie uwagi na duży napis na samej górze menu forum UPLOAD, do czegoś służy chyba a nie tylko jest tam w celach dekoracyjnych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...