Skocz do zawartości

Temat.

3 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Głosowanie na dział komputery i forum :) (10 użytkowników oddało głos)

Czy chcecie aby stworzyć nowy dział w którym można będzie pisać o problemach technicznych (komputer sterowniki do karty graficznej, sygnatura itp.) Odpowiadajcie ^^.

1. Jestem na tak (6 głosów [60.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 60.00%

2. Jestem na nie (4 głosów [40.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 40.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

KratekPL

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 115 postów
  • Czas Online: 2d 17h 13m 37s
Witajcie drodzy użytkownicy, witajcie inni ludzie ^^ :P, ''adminostwo'' ;D itp.
Wychodzę z prośbą i propozycją.
1. Prośba: Czy kto mógłby powiedzieć jak wgrać zdjęcie na mpcforum (do sygny) edytowane w paincie?, zmienic rozszerzenie ?
2.Propozycja: Widząc po tematach w innych forach jest troche tego więcej ale tu też się zdarza. : Jest coraz więcej tematów z pytaniami do portów, komputera sieci, hamachi, jak coś wgrać (w moim przypadku np sygne:)) może by zrobić taki temat w każdym yyy, no nie wiem jak sie to nazywa np. w minecrafcie taki podpiety w metin2, 4story, terraria, wow, lol itp.'' Komputer'' i forum przykładowa nazwa,
Tam będą odpowiedzi na pytania jak odblokować porty jak wgrać sygne, jak coś tam zrobić, jak zrobić taka i taka sygne, jak coś tam i coś tam w komputerze :).
LICZE NA LIKE ZA POMYSŁ PODOBA WAM SIĘ ? DAJCIE LIKE I NAPISZCIE POZYTYWNY KOMENTARZ :=)
(Jeżeli istnieje taki temat to prosze nie banujcie czy tam ''warnujcie'' tylko mnie tam przekierujcie linkiem :))

@edit
Dodaję ankietę

Użytkownik KratekPL edytował ten post 09 grudzień 2011 - 17:57

Daj lubię to >3 !

Dołączona grafika

Posty >3:
-10 postuuf
-50 postuuf
-100 postuuf

-1000 postuuf

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

iRokushou

Best in MPC

• exModerator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3581 postów
  • Gadu Gadu:291143
  • Lokacja:Płońsk
  • Hobby:Music!
  • Czas Online: 11d 14h 8m 48s
Jest dział Komputery tutaj w Pogaduszkach, a inne pytania nie związane z tematyką forum zadawaj po prostu tutaj, w Pogaduszkach :o
Dołączona grafika

Matzar

blood.

• V.I.P.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3857 postów
  • Gadu Gadu:24482262
  • Lokacja:Dolnośląskie.
  • Czas Online: 19d 6h 40m 53s
Jest dział o Komputerach w pogaduszkach.
A co do sygnatury, zapisujesz w formacie .png/.jpg/.jpeg i wrzucasz na nasz hosting obrazków i do sygnatury za pomocą ikonki obrazka w bbcode. :)

under destruction.

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

robem

Zdaje MI Się Że RobeM

• MPC Coders Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7481 postów
  • Gadu Gadu:0
  • Lokacja:Tarnów
  • Hobby:informatyka, linux, mac, serwis komputerowy, diagnostyka, urządzenia i oprogramowanie pomiarowe, inteligentne domy
  • Czas Online: 39d 11h 19m 26s
a co ma dział komputery do tego ?
jak zauważyłem w większości działów z grami jest wiele takich tutoriali jak postawić serwer gry, jak skonfigurować hamachi do niej czy przekierować porty na routerze

a co do obrazków, skoro ktoś potrafi udostępnić dowolne zdjęcie czy obrazek w necie to jakiż to problem może mieć z udostępnieniem tego samego na forum. odrobina myślenia nie zaszkodzi tak samo jak i zwrócenie uwagi na duży napis na samej górze menu forum UPLOAD, do czegoś służy chyba a nie tylko jest tam w celach dekoracyjnych

Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'

AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych