Siemka założyłem ten temat bo chce powrócić do grania w top'a po 2 miesięcznej przerwie , no niestety system top.igg jest zrobiony w taki sposób że jeśli się nie zaloguję na konto to zostanie ono usunięte ( w okresie 2-3 miechów). No więc gra może w top2 mianowicie ktoś kto może pomóc w podexpieniu i wgl .
Z góry dzięki.
Tales Of Pirates 2 Expienie
Rozpoczęty przez Blindu, 09 gru 2011 17:44
exp pomoc top2 expienie kop
Pani Kasia
Napisano 12 grudzień 2011 - 18:34
Pierwsze słyszę żeby tak było 
Mam konto na TOPie od 2007 czyli od bety. W między czasie "quitałem" po 6 mies. a konto nadal mam
.
Gram na Thundorii a expieni są tylko ambitni gracze. Ludziom na wyższych poziomach znudził się plvl przypadkowych ludzi 3 razy w tyg.. Wbici byli do 60lvl i słuch po nich zaginął. Najlepiej to dorób się jakiejś kasy na mapkach przy 45lvlu a potem pogadamy o expieniu.
Z resztą w środe nowy serwer startuje i jest szansa na darmowy 80 lvl
. Więc się nieźle załapałeś
Mam konto na TOPie od 2007 czyli od bety. W między czasie "quitałem" po 6 mies. a konto nadal mam
Gram na Thundorii a expieni są tylko ambitni gracze. Ludziom na wyższych poziomach znudził się plvl przypadkowych ludzi 3 razy w tyg.. Wbici byli do 60lvl i słuch po nich zaginął. Najlepiej to dorób się jakiejś kasy na mapkach przy 45lvlu a potem pogadamy o expieniu.
Z resztą w środe nowy serwer startuje i jest szansa na darmowy 80 lvl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry