Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [C ] wyświetlanie własnego obrazu na tle g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam grę w directx9 i potrafię odczytać z gry różne dane...

W jaki sposób można wyświetlić dodatkowe rzeczy (liczby,kształty,kolorki), jakby na tle gry?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam grę w directx9 i potrafię odczytać z gry różne dane...

W jaki sposób można wyświetlić dodatkowe rzeczy (liczby,kształty,kolorki), jakby na tle gry?

a wiec..hmmm

tobie pewnie chodzi o hud tak jak counter strike czyli np:menu poczytaj troche o wstrzykiwaniu loaderem i podmienianiu wartosci stalych oraz dodawaniu swoich a dokladnie masz to na zagranicznych stronach

ja uważam że powinienes troche zrozumiec loadera czyli hook;a potem zobacz jak to sie robi w grze cs w opengl a potem znajdz gotowa baze cheats w directx 9 potem wpisujesz swoje dane na przyklad swoje menu czita i wstrzykujesz do danej gry która ci odpowiada nie szukaj na polskich stronach informacji tylko na zagranicznych .

powodzenia

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...