Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy/Wrogowie/Lokacje

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz problem ze znalezieniem itemu, opisu bossów, mobków lub lokacji ta strona powinna Ci pomóc.

Strona zawiera:

• Spis wszystkich itemów w grze
  • Spis wszsytkich lokacji wraz z mapą, opisem oraz rodzajem przeciwników na niej występujących
  • Opis wrogów i itemów, które z nich można pozyskać

Wszystkie wyżej wymienione informacje i wiele więcej znajdziecie na tej stronie.

http://www.dcuo-db.com/

unsc.png

1294477714-U1.png

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

No kurcze a ja mam problem bo mam 9 poziom i nie mogę dalej robić misji bo nie mogę znal esc poison ivy jestem na tym głównym holu na mapie kolo strzałki ale to nadal złe miejsce jak się do niej dostać i gdzie jest u góry czy na dole ??? za mądrą odpowiedz dam like ;)

Opublikowano

Do Poison ivy idziesz tam gdzie jest Hall Of Doom (jestem w villiant) reset skilli, to na przeciwni jest zejście na sam dół i tam stoi Poison ivy z Takim wielkim Drzewem żywym, a żeby misje wypełnić musisz iść do świata Jockera (nie musisz zmieniac mentora) Idziesz do Gotham Arkham city i tam są takie potworki na ten Quest

Opublikowano

wiem bylem u jokera ale nie moglem znalesc poison ivy i wiem ze jest w Hall of doom ale nie wiem gdzie jest zejscie do podziemi ale i tak mi pomogles wiec leci lajk :)

Opublikowano

Ale zejście do podziemi w Hall of doom? czy gdzieś tam u Jokera? bo to ważne

Ps. Nie zaśmiecajmy tutaj tylko napisz mi na PW

(a administratora proszę o niezwracanie na te komentarze uwagi :P tak jak by ich nie było)

Opublikowano

Misja z poison ivy jest chyba dopiero na jakiś 19 poziom. Pierwsza misja znajduje się w gotham i musisz zabijać takie głupie krzaki. Ja mam 30 poziom i jeszcze tej misji nie zrobiłem :). Porób jakieś wyścigi pobocze questy i 10 się nabija wraz z nowymi misiami

Opublikowano

no tak! ta misja jest na 5 lv. a później potrzeba większego... jak w każdych

ps. za zrobienie misji poison ivy dostajemy takie liście na które możemy kupić nowe zbroje itp.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...