Proszę o jakiegoś bota który zbierał by za mnie Blessy i Soule w czasie kiedy był bym AFK. Czy istnieje taki bot na sezon 2? Jeśli tak to bardzo o niego proszę.
Chodzi o prywatny serwer SoulMU i na niego własnie ten bot.
Pani Kasia
Napisano 13 grudzień 2011 - 22:18
Witam.
Jestem jednym z Game Masterów serwera SoulMU.
Lojalnie uprzedzam - już ja osobiście wraz z moimi kolegami GM'ami postaramy się bardzo dokładnie o to, żebym złapać i wyeliminować takich "cwaniaczków" jak Ty i wielu innych.
Mamy w tym bardzo długie doświadczenie i jeśli chcecie ryzykować utrate konta na serwerze Soul MU dożywotnio to próbujcie szczęścia.
PS.
Mam Was na celowniku
Lojalnie uprzedzam - już ja osobiście wraz z moimi kolegami GM'ami postaramy się bardzo dokładnie o to, żebym złapać i wyeliminować takich "cwaniaczków" jak Ty i wielu innych.
Mamy w tym bardzo długie doświadczenie i jeśli chcecie ryzykować utrate konta na serwerze Soul MU dożywotnio to próbujcie szczęścia.
PS.
Mam Was na celowniku
Napisano 14 grudzień 2011 - 01:16
Zgadam się z Up, ale mały bot przydał by się do zbierania kasy ciągłe klikanie spacji sprawia iż podnosimy rzeczy których nie chcemy a jak jest spot gdzie mobów kilka więcej i blokują to ciężko nakierować myszka bezpośrednio na kasę. Może ktoś wprowadzi coś takiego do gry aby było legalne o ile jest.
Od razu piszę że nie jestem za tymi hakami tylko to moja sugestia, sam gram na SoulMu i jak biję Moby to nie da rady sie rozdwoić, kasa potrzebna bardzo jest.
Od razu piszę że nie jestem za tymi hakami tylko to moja sugestia, sam gram na SoulMu i jak biję Moby to nie da rady sie rozdwoić, kasa potrzebna bardzo jest.
Pani Kasia
Napisano 15 grudzień 2011 - 12:46
Użytkownik RacuchSoul dnia 13 grudzień 2011 - 22:18 napisał
Witam.
PS.
Mam Was na celowniku
PS.
Mam Was na celowniku
Takie komentarze proszę zachować dla siebie. +10% za spam. Poza tym powinienem dać kolejne 10% za odkopywanie teamtów. Zamykam.
mirraseq.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry