Siemka.Mam pytanie.Jak mogę zarobić na niskim lvl (mam 29 lvl)?Gdzie mogę coś wartościowego dropnąc?I jeszcze jedno.Jak jest ta kraina halloween to często dropią tam te dynie kapelusze itp.?
Pani Kasia
Napisano 31 październik 2011 - 19:11
Jak mogę zarobić na niskim lvl (mam 29 lvl)? Exp (drop który leci podczas niego), misje..
Jak jest ta kraina halloween to często dropią tam te dynie kapelusze itp.? Normalnie dropią.. Nie można tego określić.. Dropią jak inne rzeczy..
Jak jest ta kraina halloween to często dropią tam te dynie kapelusze itp.? Normalnie dropią.. Nie można tego określić.. Dropią jak inne rzeczy..

Zajebista sygnatura by Baksiu <3
exKidModerator SF | exModerator minecraft.mpcforum.pl | Recenzent MPC Media Team | War Rock Helper
,,Jebać bzdury, tłumaczyć się przed nikim nie muszę. Idę przez życie ze środkowym palcem uniesionym w górze."
Spoiler
Pani Kasia
Napisano 01 listopad 2011 - 10:31
Tylko że ja gram z kolegą a on ma mniejszy lvl ode mnie, wiec z expieniem peta odpada.Przez ten czas zarabiałem w tych "strefach mistrzów" dropłem karte niebieskiej wróżki i kilka kart do ulepszania skilli. Zarobiłem około 14kk
Temat można zamknąc i każdy wyżej dostaje "Lubie To"

Sygnatura by Eucalyptus
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry