Napisano 01 październik 2011 - 18:55
Witam czołem Elo!
Mam problem taki że jak uruchamiam Setup do Rappelz (Ten pobrany).
To mi się nic nie dzieje.
Będą + jak pomoże.
Mam problem taki że jak uruchamiam Setup do Rappelz (Ten pobrany).
To mi się nic nie dzieje.
Będą + jak pomoże.
Daj + nikomu nie szkodzi!
10Postów[O]
40Postów[X]
100Postów[X]
Nostale:
Nick:orochiX2
LvL:53
JLvL:42
EQ:Pro:P
Ban:Tak na 1 miesiąc;(
10Postów[O]
40Postów[X]
100Postów[X]
Nostale:
Pani Kasia
Napisano 01 październik 2011 - 19:33
1. Ale komp się zacina czy nie??
2. Jaki system??
3. Skąd pobierałeś?? Jeśli nie z oficjalnej strony gPotato to ściagnij stąd: Brak skanu, strona producenta
4. Czy obok myszki pojawia się klepsydra (XP) lub kółko (Vista i 7) po próbie włączenia instalki??
5. Zrób tak: Spróbuj włączyć instalkę, kliknij Ctrl + Alt + Delete -> Procesy i zobacz czy masz proces Setup lub coś podobnego..
2. Jaki system??
3. Skąd pobierałeś?? Jeśli nie z oficjalnej strony gPotato to ściagnij stąd: Brak skanu, strona producenta
4. Czy obok myszki pojawia się klepsydra (XP) lub kółko (Vista i 7) po próbie włączenia instalki??
5. Zrób tak: Spróbuj włączyć instalkę, kliknij Ctrl + Alt + Delete -> Procesy i zobacz czy masz proces Setup lub coś podobnego..

Zajebista sygnatura by Baksiu <3
exKidModerator SF | exModerator minecraft.mpcforum.pl | Recenzent MPC Media Team | War Rock Helper
,,Jebać bzdury, tłumaczyć się przed nikim nie muszę. Idę przez życie ze środkowym palcem uniesionym w górze."
Spoiler
Napisano 01 październik 2011 - 20:16
1. Ale komp się zacina czy nie?? Jak włączam Nie
2. Jaki system?? Vista
3. Skąd pobierałeś?? Jeśli nie z oficjalnej strony gPotato to ściagnij stąd: Spróbuje z tego ale sciagąłem z z eu i com
Brak skanu, strona producenta
4. Czy obok myszki pojawia się klepsydra (XP) lub kółko (Vista i 7) po próbie włączenia instalki?? Tak włącza sie instalka i po 1 sek się wyłącza
5. Zrób tak: Spróbuj włączyć instalkę, kliknij Ctrl + Alt + Delete -> Procesy i zobacz czy masz proces Setup lub coś podobnego.. Nie
2. Jaki system?? Vista
3. Skąd pobierałeś?? Jeśli nie z oficjalnej strony gPotato to ściagnij stąd: Spróbuje z tego ale sciagąłem z z eu i com
Brak skanu, strona producenta
4. Czy obok myszki pojawia się klepsydra (XP) lub kółko (Vista i 7) po próbie włączenia instalki?? Tak włącza sie instalka i po 1 sek się wyłącza
5. Zrób tak: Spróbuj włączyć instalkę, kliknij Ctrl + Alt + Delete -> Procesy i zobacz czy masz proces Setup lub coś podobnego.. Nie
Daj + nikomu nie szkodzi!
10Postów[O]
40Postów[X]
100Postów[X]
Nostale:
10Postów[O]
40Postów[X]
100Postów[X]
Nostale:
Napisano 02 październik 2011 - 14:20
To spróbuj tych trzech sposobów:
1. Włącz instalkę ze zgodnością z Windows XP
2. Spróbuj ją włączyć przy wyłączonym anty-wirusie
3. Ściągnij instalkę z tamtego linku co Ci podałem..
1. Włącz instalkę ze zgodnością z Windows XP
2. Spróbuj ją włączyć przy wyłączonym anty-wirusie
3. Ściągnij instalkę z tamtego linku co Ci podałem..

Zajebista sygnatura by Baksiu <3
exKidModerator SF | exModerator minecraft.mpcforum.pl | Recenzent MPC Media Team | War Rock Helper
,,Jebać bzdury, tłumaczyć się przed nikim nie muszę. Idę przez życie ze środkowym palcem uniesionym w górze."
Spoiler
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry