Użytkownik precel201 edytował ten post 13 styczeń 2012 - 21:19
Napisano 19 styczeń 2012 - 00:12
nie chce robic nowego tematu dlatego napisze tutaj jak mozna ustawic tego bota jesli sa pliki blackRogue
sciagamy sroking for elite
wypakowujemy jak na kolegi tutku uruchamiamy i ustawiamy jak na mojej fotce
logujemy sie i naciskamy login
Nastepnie naciskamy to co pokazalem
odpalamy gre przez lunchera (pamietajcie zeby najpierw zalogowac sie na sroking)
wchodzimy na postac i naciskamy
teraz wyskakuje okienko i naciskamy na to co ja i inject zas
wypakowujemy jak na kolegi tutku uruchamiamy i ustawiamy jak na mojej fotce
logujemy sie i naciskamy login
Nastepnie naciskamy to co pokazalem
odpalamy gre przez lunchera (pamietajcie zeby najpierw zalogowac sie na sroking)
wchodzimy na postac i naciskamy
teraz wyskakuje okienko i naciskamy na to co ja i inject zas
Napisano 19 styczeń 2012 - 13:25
robie tak jak napisales , loguje sie i zadnej reakcji ciagle laczenie... czekalem 20 min i to samo co jest?

Gdyby marihuana była legalna, nie było by takiej przyjemności z jej palenia.
If marijuana would be legalized, there wouldn't be pleasure for smoking.
- Bob Marley
Napisano 19 styczeń 2012 - 23:34
bot juz nie jest za free? nei moge go wlaczyc ani ustawic o ma kupowac ani spota ustawic
Napisano 22 styczeń 2012 - 21:32
Napisano 08 luty 2012 - 00:11
To teraz może ja się doczekam odpowiedzi. Jak wiadomo na elite 4 został wprowadzony cap 110. Na reszcie serwerów też ma podobno być wprowadzony. Moje pytanie jest następujące, czy może mi ktoś po krótce opisać jak odpalić sroKING-a na pliczkach black rouge? Albo jeśli ktoś byłby łaskawy i zapodać tutaj sro_client-a do tego sro tak jak to przedmówca powiedział ?
Z góry serdecznie dziękuje.
Z góry serdecznie dziękuje.
Napisano 14 marzec 2012 - 22:26
Witam, mógłby ktoś zrobić tutorial jak odpalić tego bota na Creddy Online? Jest to możliwe, widziałem na epvp lecz niestety żadnego tutka nie było...
Wiem, że trzeba pozamieniać pliki .dll na pliki .pk2, udało mi się to zrobić jednak wciąż nie mogę dojść do tego, w jaki sposób (zmienić?) podmienić? gameclient.exe i Creddy Online Launcher.exe na pliki sro_client.exe i silkroad.exe...
Udało się to komuś wykonać? Jeśli tak to prosiłbym o pomoc. Thx
Wiem, że trzeba pozamieniać pliki .dll na pliki .pk2, udało mi się to zrobić jednak wciąż nie mogę dojść do tego, w jaki sposób (zmienić?) podmienić? gameclient.exe i Creddy Online Launcher.exe na pliki sro_client.exe i silkroad.exe...
Udało się to komuś wykonać? Jeśli tak to prosiłbym o pomoc. Thx

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry