Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POmocy]Brak Listy Serwerów

patsca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy włąnczam gre i chce pograc przez internet nie widac listy serwerów co z tym zrobic nawet jak kolega podaje mi ip to sie nie da .... prosze o pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde dosłownie przed chwilą ściągnąłem ET i to samo jest

I nie pierdo*** mi że zła wersja ET bo patchowałem na wersje nowsze !

Reinstalowałem NIC

Zupełnie !

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

- Sprawdź czy firewall nie blokuje gry (ET.exe) (w windowsie XP jest firewall systemowy, dostęp do niego mamy w panelu sterowania po włączeniu klasycznego widoku). Jeśli tak, odblokuj Enemy Territory, bądź zezwól na połączenia grze.

- Jeśli to nie firewall, może to być wina Punk Bustera. Wejdź do głównego katalogu z grą, następnie usuń całkowicie folder PB. Następnie zaktualizuj Punk Buster przez program pbsetup.exe (znajdziesz go w naszym downloadzie).

- Jeśli i to nie pomaga prawdopodobnie administrator Twojej sieci nie zezwolił na grę sieciową, blokując wszystkie porty gry. Należy wtedy skontaktować się ze swoim dostawcą Internetu i poprosić o odblokowanie zakresu portów 27xxx (domyślny port serwerów w Enemy Territory to 27960, najbardziej "popularne" to waśnie 27960, 27961, 27962, 27963 itd.).

- Profilaktycznie należy przeskanować system antywirusem (polecam Avast (free), bądź trial Kaspersky (skuteczniejszy)), a także programem wyszukującym wszelkiego typu programy szpiegujące, trojany. Polecam w tym celu skorzystać z programu Spybot Search & Destroy, dostępny za darmo, po polsku.

Z mojego FaQ :)

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano
pbsetup.exe (znajdziesz go w naszym downloadzie).
XDDDDD a lol a gdzie ten download XPP XDDDDD

1. na pewno nie, nie mam firewalla

2.Thnkz

3.Raczej nie bo kiedyś mogłem grać , I przez 10 min servery sie pokazywały , a na servery mogę włazić wyszukując je na game-monitor

4. niedawno skanowałem 32 viry :DDD

/////////////////

\\\\\ EDIT\\\\\

////////////////

Problem rozwiązany dzięki podpunktowi 2 :D

I NIE KOPIUJ WSZYSTKIEGO Z INNYCH STRON

ok ?!

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

To nie było skopiowane (tzn. było ale ze strony mojej na której był download i zapomniałem usunąć.)

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

@praza !!!!

Weź ty się nie odzywaj jak nie wiesz o co chodzi na internet nie było serverów

Musiałem poprzez game-monitor szukać servóv

jest to już nieważne ponieważ fiszu chociaż szuka w przeciwieństwie do ciebie poszukaj

na google wyrazy

"Servery w ET się nie wyszukują" i znajdź i dowiedz się o co chodzi i dopiero potem się odzywaj

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Masz muzg? Data człowieku , data ... a do tego może byś łaskawie przeczytał posty? Ah tak , przepraszam ... to dla ciebie za za wiele

Jak nie macie pomysłu to siedźcie cicho

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...