Kolejna wersja plikow serwerowych gotowa! Juz teraz pobierz v1.1!
Witam wszystkich użytkowników MPCForum.pl!
Ostatnio dużo się słyszy o plikach serwerowych na Bukkita i zauważyłem że każdy kto chce być fajny i lubiany robi swoje pliki. Pomyslałem "Czemu nie - w końcu jestem fajny!", i zrobiłem swoją własną paczkę plików serwerowych na Bukita[1000] v1.7.3.
A więc do rzeczy:
Pluginy:
Grupy w Permissions:
PermissionsPlus:
Jak uruchomić serwer?
Moje pliki nadają się jak i na serwer hamachi, no-hamachi, jak i na serwery dedykowane. Całość konfigurowana jest w Managerze Bukkita, który najpierw musicie sami skonfigurować na swoim komputerze (scieżka do craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar, javy, ilosc ramu posiadanego - przeznaczonego na serwer).
Wszystkie pluginy są skonfigurowane poprawnie, a podczas testów plików serwerowych nie zauważyłem żadnych błędów. Jesli jednak takowe by się pojawiły, proszę Was o informację na PW lub w tym temacie. Sam spolszczałem wszystkie komunikaty, więc mogą w nich wystepowac literówki. Mam nadzieję że mi to wybaczycie. W nastepnych wersjach być może pojawią sie spolszczone pluginy wraz z ich komendami.
Zaznaczam że pluginy są ręcznie skonfigurowane przeze mnie. Jak wiadomo podobnych plików serwerowych jest na MPCForum.pl dość sporo, ale te tworzyłem sam.
Nie są to zedytowane pliki serwerowe Krzysztofy, NismoS czy innych użytkowników.
Współpraca!
Pliki na zamówienie!
Download
Działające PermissionsPlus
Skany:
Pliki do odebrania:
Haslo do archiwum:
FAQ - Najczęściej zadawane pytania.
Niespodziewanka!!!
Dziekuję za uwagę i pozdrawiam! ;* 
Użytkownik Terrain edytował ten post 21 sierpień 2011 - 14:49

Logowanie »