Witam.
Mam poradnik warty dosyć dużo, jednak podziele się nim z wami. Mam nadzieję, że to docenicie... serwery też niech się cieszą bo nie będą Was doić przez niewiadomo ile ![]()
Jak pomnożyć SM?
Więc do rzeczy:
1. Pobieram przeglądarek ile znamy czyli macie liste ![]()
2.Jak już pobierzecie... uruchamiacie jedną przeglądarke i kupujecie Smocze Monety za np 6 zł /najlepiej na hwanga czyli z 30zł.
3. Doładowujecie Sb konto.
4. I teraz na koncie mamy np 250SM....
5. Otwieramy, jak najwięcej przeglądarek zdołamy... i logujemy się na IS z każdej z nich.
Teraz na każdej z nich widzimy, że mamy np. 250SM... otwieramy karte która Nas interesuje z np hwangami (tak trzeba zrobić na wszystkich przeglądarkach).
Przykład:
Np na jednej przeglądarce, kategoria bronie
na innej przeglądarce kategorie zbroje itp...
W zależności co Nas interesuje.
jak już to zrobimy... to rozsiadamy się wygodnie w fotelu... i kupuje...
Jak to działa?
Działanie jest banalne, ale nie moge wszystkiego zdradzać by nie ułatwić roboty innym serwerom.... (adminą mogę pomóc jak napiszą na PW) tak czy inaczej... możecie z każdej przeglądarki wydać 250SM lub (zależy od IS) kupić jeden przedmiot... dlatego radze celować w wysoko wartościowe przedmioty jak np hwangi itp... bo z każdej przeglądarki kupić hwanga to jest trochę ![]()
Z tego co mi wiadomo to błąd naprawił avalon i oczywiście my
czyli Nexusmt2 i Metin2game.
Reszta mi jest nie wiadoma... ale napewno na kilku działa bo moi koledzy kupują od wczoraj... nazw serwerów nie pamiętam ale na 99% serwerów będzie działać, my (nexusmt2) naprawiliśmy to dzisiaj.
radzę najpierw to sprawdzić na niskiej wartości jak np doładować SM za 6zł i otworzyć na dwóch róźnych przeglądarkach i zobaczyć, czy na serwerze który Nas interesuję... to to działa a dopiero na masową skalę.
Bóg z Wam i miłej zabawy.
Zbieram +++ ![]()
Zakaz kopiowania/ powielania tematu czy zawartości w niej zawartej.
Zaznaczam... rózne są IS... na częśći będzie trzeba z każdej przeglądarki kupować ten sam przedmiot bo inaczej wyskoczy błąd... więc racze wpierw zrobić wersja najbardziej pewną a dopiero kombinować i zmieniać karty, kupować różne itemki itp.
najważniejsze... u mnie po takich zakupach.... stan SM na koncie pokazał się na -... więc takie konto będzie spalone i pewnie zbanowane.Radze zrobić nowe konto.

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry
Pani Kasia