Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D2Nt Bot [Patch - 1.12]

arabb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak ustawic bota zeby zbierał np klucze ? on mi nic nie łapie .. lezy na ziemi a on idzie do miasta ;/p;/

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeżeli jest ktoś taki kto się zna na tym bocie niech napisze mi na gg 657652.

Niem kilku rzeczy jak zrobic.

Jak zrobic żeby brał runy,gemy,i złote itemy,zielone,kase(czasami zbiera)potki i do paska,nie działa mi jak ma klątwę to nie idzie do npc...

A i nie robi NG

bcb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chciałem powiedzieć że bot nie jest do końca dopracowany. Grałem od początku serjii ale miałem formata i muszę poszukać scripty na paladyna hammera itp . A jak chodzi o BANA. To przykro mi ten bot jest podatny na bany jak każdy program który używacie. Kiedyś Blizzard pokazał co umie banujać masowo 50 tys kont, ( wiekszosc muli ) . Dlatego każdego gracza ostrzegam to jest bot dobry ale każdy program który używanie jest podatny na bany . Jeżeli ktoś nie wie jak oni banuja to powiem. Usuwają twojego cd-key z BN a twoje konta zostają najpierw zawieszone a później po 7 dniach roboczych usunięte. Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej ma moze ktos najnowszego bota ??

[bot] - D2NT v1.8.5 + NTBot v4.1M

jest na d2trade ale nie mozna pobierac jak nie ma sie danej mozliwosci ... postowac nie idzie bo sa chyba jakies bledy albo ograniczenia

jak mozna prosic o aktualizacje na tej stronie albo jakis link do programu - to bardzo prosze ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ustaw w configu swojego bota ;p

najlepiej zostaw jak jest minuta cie nie zbawi a po za tym przy szybkiej zmianie gry mozesz dostac RD;P

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dziś poleciał ban na konto po paru godzinach ban na keya nie polecam bota...

mogłeś przeczytać post wyzej... kolega napisał ze bot juz jest wykrywalny.

;(

71170943.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

radzę nie używać, 2 razy kończyłem już swoją przygode z d2 właśnie przez bana na tym bocie, poszło się walić na non ladderze full perf setów, taka prawda, lepiej grać full legit

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problem........

Bot biega elegancko na piekle mefa , andi , duriela itp... ale nie wiem kiedy.. w pewnym momencie wywala mi pasek ... =/

dlaczego?

mam set ucznia... i juz stracilem z 7 paskow. co zarobie to trace =//

wie ktos dlaczego tak jest ?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam taka mala prosbe czy moze ktos mi pomoc przy bocie D2Nt 3.0 patch 1.13.Otoz moj problem polega na tym ze bot idzie np zabic mefa i jak zabije mefa wyskakuje blad podczas otwierania teleportu do miasta : NTTMEPHISTO.NTJ.:_CHECKACT()FAILED. Prosze o pomoc

Pozdrawiam Baalshit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam taka mala prosbe czy moze ktos mi pomoc przy bocie D2Nt 3.0 patch 1.13.Otoz moj problem polega na tym ze bot idzie np zabic mefa i jak zabije mefa wyskakuje blad podczas otwierania teleportu do miasta : NTTMEPHISTO.NTJ.:_CHECKACT()FAILED. Prosze o pomoc

Pozdrawiam Baalshit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozdrawiam Baalshit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...