Napisano 19 listopad 2011 - 16:14
@up nie szalej tymi twoimi " PRO " poradnikami bo o nich kazdy juz wie i je zna bo sa stare i nie wiem po co smiecisz .. tylko robisz probelmy dla modow.
Pani Kasia
Napisano 15 styczeń 2012 - 22:31
Tutorial Zaaktualizowany (nie wiem czy dobrze napisałem
)
Dodałem kilka potrzebnych Tutoriali
Jeśli się gdzieś pomyliłem i są 2x te same Tutoriale to przepraszam ale nie spamiętam wszystkich Tutorial od maja
Zachęcam jednocześnie dalej do podawania linków do Tutoriali których nie ma a uważasz że zasługują na to żeby byc w tym spisie
Za każdy Tutorial uznany za mnie za dokładny zostaje dodany do spisu autor i polecajacy dostaja lika a spis ma dopis "Warto zobaczyc"
Dzięki za liki
Dodałem kilka potrzebnych Tutoriali
Jeśli się gdzieś pomyliłem i są 2x te same Tutoriale to przepraszam ale nie spamiętam wszystkich Tutorial od maja
Zachęcam jednocześnie dalej do podawania linków do Tutoriali których nie ma a uważasz że zasługują na to żeby byc w tym spisie
Za każdy Tutorial uznany za mnie za dokładny zostaje dodany do spisu autor i polecajacy dostaja lika a spis ma dopis "Warto zobaczyc"
Dzięki za liki

Tutoriale :
Spis Poradników które musisz zobaczyć - Spis poradników z całe działu Metin2 TutorialeChcesz coś mi dać?
Jebutnij Lubie to
Napisano 22 styczeń 2012 - 13:39
Aktualizacja
Poprawiłem estetykę niektórych linków i dopisałem niektóre rzeczy które powinny być
PS. Informuję iż można pisać że masz like itp ... ale przy likach widać kto dał a kto nie więc nabijać sobie postów nie toleruje i będę raportował
Poprawiłem estetykę niektórych linków i dopisałem niektóre rzeczy które powinny być
PS. Informuję iż można pisać że masz like itp ... ale przy likach widać kto dał a kto nie więc nabijać sobie postów nie toleruje i będę raportował

Tutoriale :
Spis Poradników które musisz zobaczyć - Spis poradników z całe działu Metin2 TutorialeChcesz coś mi dać?
Jebutnij Lubie to
Napisano 31 styczeń 2012 - 16:52
Użytkownik *ZiomQ* dnia 23 styczeń 2012 - 19:58 napisał
Wszystko o KD by me, chyba się przyda.
Jasne że się przyda
Aktualizacja :
Dodano TuT;ki
1.Tut z dopiskiem ready !

Tutoriale :
Jebutnij Lubie to
Napisano 01 maj 2012 - 10:42
Aktualizacja ...
dodano tutoriale i pozmieniano obrazki
dodano tutoriale i pozmieniano obrazki

Tutoriale :
Jebutnij Lubie to
Pani Kasia
Napisano wczoraj, 23:19
Może dodałbyś mój poradnik?; > Jeden poradnik, a jest w nim wszystko na temat szamana 
Podoba ci się moja odp? Daj + ; )
Aktualnie: Pandoramt2/ Szaman Heler / 117lv/ On !
Mój pierwszy tut :) http://www.mpcforum....77#entry4571377 - Jak zrobić dobrego szamana megaporadnik !
Aktualnie: Pandoramt2/ Szaman Heler / 117lv/ On !
Mój pierwszy tut :) http://www.mpcforum....77#entry4571377 - Jak zrobić dobrego szamana megaporadnik !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry