Tak jak w temacie. Czy pola Laksy znajdują się na wyspie adeptów? Jak tak to proszę pokazać screena na mapce i zaznaczyć gdzie jest Przewodnik Promer. Z góry thx.
Pani Kasia
Napisano 29 marzec 2011 - 21:09
Jak chcesz dostać się na pola laksy, to idź do teleportera, który znajduję się w centrum miasta na wyspie adeptów. Zaznacz żeby przeniósł Ciebie do Twojego miasta (jak jesteś Asura to Katan, Deva-Laksy, Gaia-Horyzon). Jeżeli jesteś Deva to spoko, przenosi Ciebie do laksy, u teleportera wybierz, żeby przeniósł na "Pola Laksy" i jesteś. Natomiast jeżeli jesteś Gaia albo Asura to przenieś się do swojego miasta, następnie u teleportera wybierz Laksy i później u teleportera Pola Laksy.
Troche to zawiłe się wydaje, ale napewno znajdziesz
Powodzenia
Troche to zawiłe się wydaje, ale napewno znajdziesz
Powodzenia
Napisano 29 marzec 2011 - 21:17
@Up mu chodzi chyba o cos innego 
Mi sie wydaje, ze ci chodzi oto od ktorego lvl'a mozna na inne miejsca sie teleportowac ( z wyspy adeptow), wiec jesli oto chodzi to na 10 czy 11 lvl jest u tego teleportera misja wykonasz ja i mozesz sie juz teleportowac
Jesli chodzi o teleport na pola to jak wykonsz ta misje, to teleportujesz sie do laksy i potem znowu u tego goscia sie teleportujesz na pola laksy
Jesli pomogłem daj -
Mi sie wydaje, ze ci chodzi oto od ktorego lvl'a mozna na inne miejsca sie teleportowac ( z wyspy adeptow), wiec jesli oto chodzi to na 10 czy 11 lvl jest u tego teleportera misja wykonasz ja i mozesz sie juz teleportowac
Jesli chodzi o teleport na pola to jak wykonsz ta misje, to teleportujesz sie do laksy i potem znowu u tego goscia sie teleportujesz na pola laksy
Jesli pomogłem daj -
Napisano 30 marzec 2011 - 18:07
ej koledzy/żanki mam jeszcze 1 pytanie jak mieć 2 pety bo widze niektórych, że mają np yeti i wróżkę. Mam 16 lvl i PozP 7, pozatym jestem hodowcą.Proszeee powiedzcie. Jezcze jak mi powieci jak to dam plusa.
Daj + nie bądź nuppek
możesz też kliknać w pajacyka
możesz też kliknać w pajacyka
www.pajacyk.pl
Napisano 30 marzec 2011 - 22:37
żeby mieć 2 pety musisz być jednym z klas peciarskich (opiekun zwierząt, mag bitewny lub przywoływacz) oni posiadają skilla (umiejętność), że na określony czas mogą przyzwać 2 pety. Z tego co pamiętam to najlepiej pod tym względem ma Opiekun Zwierząt bo zanim skill sie skończy już jest załadowany (czyli może mieć bezprzerwy 2 pety)/
Jak coś to Opiekun Zwierząt jest po hodowcy więc bedziesz mógł go wybrać na wyższym lv jak będziesz
Pozdro!
Jak coś to Opiekun Zwierząt jest po hodowcy więc bedziesz mógł go wybrać na wyższym lv jak będziesz
Pozdro!
Pani Kasia
Napisano 02 kwiecień 2011 - 10:47
Jak mozna sprzedać peta:
-poprzez dom aukcyjny
-oglosić na czacie sprzedaż peta.
-popytać graczy z klanu.
-itd.......
Ile warta karta czerwonej wróżki:
-Zależy czy jest pusta
-Najlepiej popytać na czacie
-Lub sprawdzić w domu aukcyjnym
Jak edytować post:
-Po napisaniu posta powinnien on okazać się w danym temacie.
Gdy go odnalazłeś u dołu posta powinna być opcja Edytuj
Screen dla ułatwienia:
ZAMYKAM.
Wszystko zostało wyjaśnione.
Jak co autorowi dałem 3 dni na odpisanie czy wszystko się zgadza.
-poprzez dom aukcyjny
-oglosić na czacie sprzedaż peta.
-popytać graczy z klanu.
-itd.......
Ile warta karta czerwonej wróżki:
-Zależy czy jest pusta
-Najlepiej popytać na czacie
-Lub sprawdzić w domu aukcyjnym
Jak edytować post:
-Po napisaniu posta powinnien on okazać się w danym temacie.
Gdy go odnalazłeś u dołu posta powinna być opcja Edytuj
Screen dla ułatwienia:
ZAMYKAM.
Wszystko zostało wyjaśnione.
Jak co autorowi dałem 3 dni na odpisanie czy wszystko się zgadza.
Użytkownik camasutra edytował ten post 04 kwiecień 2011 - 18:37
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry