Myślałem, że coś jest nie tak z plikami serwerowymi ale po poprawkach i wg... nadal nie łączy z hamaczi. Daję "server launcher" i otwiera się okienko daje "launch Account server" i w pasku zamiast 1 okienka pokazuja sie 2
Napisano 28 marzec 2011 - 18:28
Korzystam z MSQL 2000 wszystko zrobiłem co na filmach z tej strony http://www.mpcforum....rver-toppkokop/
Myślałem, że coś jest nie tak z plikami serwerowymi ale po poprawkach i wg... nadal nie łączy z hamaczi. Daję "server launcher" i otwiera się okienko daje "launch Account server" i w pasku zamiast 1 okienka pokazuja sie 2
'' jak naciskam na 2 to ono znika a w tym 1 pisze "nacisnij dowolny klawisz" i naciskam np. spacje to sie okienko wyłącza ;[[[ proszę o wytłumaczenie co mam zrobić ;[ lub na GG 9191515
JEŚLI POMOGŁEM DAJ +!
Pani Kasia
Pani Kasia
Napisano 15 kwiecień 2011 - 21:16
Musiałeś źle wpisać IP. Dla pewności najpierw startuj GateServer, następnie Account, potem Group. Po ustabilizowaniu i załadowaniu wszystkich 3 serwerów włącz GameServer.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry