Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniacz Bonów V.2.7.2.5 By Crossie + Spis I Tłumaczene Bonusów!

reedy66

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty, tam!

Dla tego ci nie zatrzymuje bo masz bonusy po polsku.

To niemiecki bot więc wykrywa ino niemieckie ..

Nie pytaj się mnie jak zmienić.

@up

Nie. Możesz wpisać w 1 polu bonus, a jeżeli wylosuje go np. na 4 miejscu to też zatrzyma zmienianie.

To chyba oczywiste, nigdy nie wyjdą w wybranej kolejności, więc bot byłby do niczego -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

jakbys zrobil ze zmienia sr i um to bym Cie KOCHAL!!!:D

Kamer Mod... Polecam...

Top@ Galu dawaj tego spolszczonego tylu czasu minęło a nadal nie wrzuciłeś . Ladny bocik ale spolszczony by się przydał

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Do czasu jak nie będzie polskiego bota to możecie wsadzić sobie te boty w dupę w konkretniej na niemieckie forum (np. elitepvpers) i tam łapcie plusy. Tak to ludzi w ch... robicie, myślą że to działa i daję plusy a prawda jest taka że działa tylko na niemcu. YO

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z UP weźcie się do roboty i coś z tym zróbcie.Ja bym się wzioł za to lecz nie potrafie :D

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

mi tam bot nie działa w ogóle nawet bonow mi nie zmienia nie wiem dlaczego robie tak jak opisales to do zmienienia bonow na 1 okienku a to w czym zmienia w drugim okienku i nic

Opublikowano

Uwaga dla kazdego komu nie dziala ten bot... jest juz bot do tego ktory dziala tlumaczony i przerobiony przez galu, sprawdzilem i dziala w 100% bynajmniej na moj serv pandoramt2.

http://www.mpcforum.pl/topic/340596-dl-bonusswitcher-by-padmak-152/

jesli komus cos nie dziala to czytajcie posty pod tematem jest pare problemow rozwiazanych tam!

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja znakomita... 2.7.2.5, ta. Może podaj jakieś SS'y, nie wiem czy warto pobierać.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...