Witam.Dzisiejszego dnia mam do przedstawienia wam Rappelz spam bot.Program działa na zasadzie bota który wysyła do gry wiadomości napisane przez nas.
Bot najprawdopodobniej nie został jeszcze wykryty.Więc może działać.
Bota najlepiej uruchomić w oknie rappelz.
DOWLOAND
SCAN
Do uruchomienia bota jest potrzebny Net framework v4.
Można pobrać go z niżej podanej stronki.
Pani Kasia
Napisano 24 luty 2011 - 17:28
Napisano 24 luty 2011 - 18:28
Tak za to możesz otrzymać bana.
Ponieważ jest to wkońcu bot.
Choć jak ustawisz żeby pisało automatycznie np. co 12 sekund to jest mniejsza szansa że otrzymiesz bana.
WNIOSKUJĄC:
1 zdanie ---------->wyświetlanie co 2 sekundy--------->szybsza droga na załapanie bana
1 zdanie------------> wyświetlanie co 10 sekund ------------->mniejsza droga na otrzymanie bana.
Ponieważ jest to wkońcu bot.
Choć jak ustawisz żeby pisało automatycznie np. co 12 sekund to jest mniejsza szansa że otrzymiesz bana.
WNIOSKUJĄC:
1 zdanie ---------->wyświetlanie co 2 sekundy--------->szybsza droga na załapanie bana
1 zdanie------------> wyświetlanie co 10 sekund ------------->mniejsza droga na otrzymanie bana.
Napisano 26 luty 2011 - 15:20
Napisano 27 luty 2011 - 14:34
Napisano 28 luty 2011 - 23:31
One Post w Rappelz
Ja też nie będę ryzykować banem
Ja też nie będę ryzykować banem

Moje TuTy:
Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !
Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD
Napisano 02 marzec 2011 - 11:02
Ktoś kto nie ma nic do stracenia, to co mu będzie zależeć, gracz który ma pety t4-5-6 i jakiś tam zacny lvl ale mimo takich petów to lvl już nie jest tak ważny. Do rzeczy, np gracz który ma takie pety albo wysoki lvl na pewno by się "nie" skusił za dużo do stracenia ma a zapewniam Was ziemniaczki dobrze sa zorganizowani i wykryli by tego bota w przeciągu tygodnia.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry