PAMIĘTAJ że po wysyłaniu zaporszenia przez któryś podanych niżej sposobów nie dostaniesz od razu 50 gpotato.Najpierw osoba której wysłałeś zaproszenie musi wbić 25lvl w rappelz.

System Zaproszeń
-Aby otrzymać darmowe gpotato musisz mieć conajmniej 10 lvl postaci w danej grze(Jeżeli spełniamy te wymaganie przechodzimy do dalszej części.)
Jak zacząć:
1.Wchodzimy na www.pl.gpotato.eu
2.Logujemy się na swoje konto.
3.Po zalogowaniu klikamy na Moje Konto (znajduje się na górnym pasku).
4.Jesteśmy na swoim "profilu".
5.Patrzymy na lewe menu i szukamy "Zaproś Osobę" i klikamy w nie.
6.Jesteśmy coraz bliżej teraz naszym oczom ukazało się "Wprowadzenie" czytamy je dokładnie.
7.Teraz nastąpuje ta najważniejsza rzecz więc tak.
Sposób numer 1.
(polega on na rozsyłaniu wiadomości przez e-mail do swojich przyjaciól)
(a1).Przechodzimy w zakładke "Zaproś przyjaciół".

(b2).klikamy na "Importuj kontakty e-mail".

(c3).Logujemy się ze swoimi danymi na poczte może to być (Gmail, Hotmail czy Yahoo)

(c4).Klikamy na "Wgraj kontakty".

(c5).Wyświetliły się 2 tabelki pod pierwszą mamy napis "dodaj" więc klikamy na niego.

(c6).Teraz powinno nam wyskoczyć w tabelkach lista naszych znajomych.Później kilkamy na zatwierdź.

(c7).I oto w ten sposób mamy ukończony sposób Numer 1.
SPOSÓB NUMER 2.
(polega on na dodawaniu odnośników/reflinków gdzie tylko zapragniemy).
(a1) Wchodzimy w zakładke "Banery i linki".

(a2) Po kliknięciu od razu mamy gotowy link URL,możemy go skopiować i rozsyłać do różnych użytkowników lub spamić na jakimś forum(PAMIĘTAJ że na mpcforum.pl nie jest to tolerowane i ja do niczego was nie zachęcam).

(a3) Jeżli chcemy sobie urozmaicić życie możemy wgrać gdzieś własny baner w róznych wielkościach.Działa on tak samo jak linki URL.

Dobra.To wszystko z mojej strony.Mam nadzieje że komuś się przyda w przyszłości.
Poradnik jest wykonany przeze mnie specjalnie dla Mpcforum.pl

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry
Pani Kasia