Szukam Bota Który Sasm Loguje Bo Takto Nie Można bocic
Pani Kasia
Napisano 21 grudzień 2010 - 16:56
mózg to taka powiedzmy aplikacja którą czasem się włącza by chwile pomyśleć !! co ma wspólnego jakiś tam metin z kamermodem z grą w przeglądarce ?? !!
boty są i logują się same, a ze nikomu nie chce się udostępnić kodu czy napisać od nowa ...
boty są i logują się same, a ze nikomu nie chce się udostępnić kodu czy napisać od nowa ...
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Napisano 22 grudzień 2010 - 17:19
są różne boty ale już żaden nie działa ponieważ prison wars zrobili zabezpieczenia ze jak się robi te same ruchy np.przestępstwa siłka fucha dilerka przestępstwa siłka fucha dilerka to wylogowuje .
@edit
jest to napisane teraz po polsku
?
@edit
jest to napisane teraz po polsku
Napisano 22 grudzień 2010 - 17:29
co ty nie powiesz, po POLSKU zacznij pisać bo po dziwnemu nie zrozumiałem
co do bota, mój działa idealnie cały czas i nie mam żadnych problemów z logowaniem ani grą
co do bota, mój działa idealnie cały czas i nie mam żadnych problemów z logowaniem ani grą
Zacznij od tego : perl -e 'print $i=pack(c5,(41*2),sqrt(7056),(unpack(c,H)-2),oct(115),10);'
AUTO KLIKER DO GIER , Analizator strony dla FF.au3 w Firefox , IE Bulider , ERD Explorer
Napisano 23 luty 2011 - 05:00
Cytat
są różne boty ale już żaden nie działa ponieważ prison wars zrobili zabezpieczenia ze jak się robi te same ruchy np.przestępstwa siłka fucha dilerka przestępstwa siłka fucha dilerka to wylogowuje .
Ja właśnie kończe swojego ;p
Działa w 100% bez ani jednego błędu może pracować 24/7 i można odpalić do 10 multikont.
Takiego systemu bota jeszcze nikt nie pisał oprócz mnie.
Pseudo boty które tworzyli działały na zasadzie _IE / _FF czyli wymagały przeglądarki a moja nic z tych rzeczy.
Wysyła pakiety danych wprost poprzez program i w 1/2 sek sie luguje i np trenuje calość trwa jakieś 2 sekundy
Nibawem opublikuję ale nie mam kodów, tak jak napisałem w poprzednim temacie moim ;p w tym dziale.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry