W tym poradniku przedstawie wam jak zarobić 50 creditów w godzinę.
To jedziemy
MUSISZ MIEĆ 60lv conajmniej, Kredyty możesz wziąć raz dziennie
1. Logujesz się na konto
2. Czekasz 1h
3. Wyloguj się z gry
4. Logujesz się na tej stronie :
5. Wybierasz Serv>Postać
6. Naciskasz Get Credit
I cieszysz się łatwymi creditami ^^
Pani Kasia
Napisano 15 listopad 2010 - 16:44
Dopisz:
"Note: Only pirates Level 60 and above can claim credits for this event. Each account is entitled to claim credits only once per day. !!!"
Jak nie rozumiesz to z grubsza : Tylko gracze z lvlem 60 +, mogą zgarnąć credit'y z tego eventu. Każde konto może wziąść krredyty tylko raz dziennie !
+ Od kiedy trwa ten event? (Nie dawno wbiłem na tę stronkę
)
@ed. jak pisałem posta to tego nie było
"Note: Only pirates Level 60 and above can claim credits for this event. Each account is entitled to claim credits only once per day. !!!"
Jak nie rozumiesz to z grubsza : Tylko gracze z lvlem 60 +, mogą zgarnąć credit'y z tego eventu. Każde konto może wziąść krredyty tylko raz dziennie !
+ Od kiedy trwa ten event? (Nie dawno wbiłem na tę stronkę
@ed. jak pisałem posta to tego nie było
Spoiler
Spoiler
Napisano 15 listopad 2010 - 19:20
Od 12 chyba albo 11.
A co ja napisałem na czerwono rozmiarem 5 ??
Cytat
Dopisz:
"Wszystko ma swoje priorytety , niestety . Wszystko ma swoje wady , zalety"
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry