Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ice Towe Na Nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludzie mam najnowszego Firefoxa. I cheateninge 5.6.1

Widziałem te wasze sztuczki z lataniem jak to zrobić ja mam taki bajer albo kod się zmienia raz 1 raz 0. Albo są 2 kody i jak jest w górze to 1 a jak na dole to 0 w obu tak ciągle i mi nie działa. Jak to coś zrobić.

xxx

Opublikowano

masz napisane na forum z opisem dokładnym , szukać nie potrafisz czy co ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jezu, kurwa wiem jak to zrobić ale czy ty mojego problemu ie przeczytałeś tylko jak to zrobić. ZAL takiego dziecka.

Tak kurwa używałem nawet tego gogle chrome.

xxx

Opublikowano

Jezu, kurwa wiem jak to zrobić ale czy ty mojego problemu ie przeczytałeś tylko jak to zrobić. ZAL takiego dziecka.

Tak kurwa używałem nawet tego gogle chrome.

I czego bluzgasz nam na FORUM ?? :angry: Nie potrafisz się zachować ,to nie pisz swojej opinii TU <_< Z tego co widzę i wiem to żal piszą przeważnie dzieci o.O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odrazu od dziecka wyzywaja ... opcja szukaj nie boli ..

04.08.2010 = 1 k wejść

:) .

03.09.2010 = 100 postów ;-)

->> Nacisnij na Sygnature , a twoim oczą ukarza sie darmowe passy do konta premium na RapidShare !

sygnaso.png

Opublikowano

masz filmik na youtube ; ) wpisz Ice tower nk hack ; di masz krok po kroku.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ma się dobrze do czasu zmiany wierzy. W disco baszcie nasz podopieczny skacze automatycznie więc co zrobić w takim przypadku z CM ? ;)

PS. nowego tematu nie chcialem zakładać bo zaśmiciłbym tylko. Z góry dziękuję za pomoc ;)

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...