Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak grać w Cod5.

Ghost1221

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja uwaga dotyczaca tego Tutka: Jesli wgramy wszystkie patche i uruchomimy ten "private client patch" a potem gre to powinnismy w opcjach gry zmienic CD key poniewaz jesli tego nie zrobimy to bedzie wyskakiwal nam blad.

pc_RashuPL.png

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory ze double post ale mam jeszcze jedno pytanie co do pirata jak włączam gre i odpalam jeszcze privat client chce wejsc na jakis serwer i Lączy mnie caly czas i nie chce załączyć moze to wina konta bo nie mam ale znow sie go nie da zrobic

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

działa działa,jak nie to zobaczcie ten filmik,pomógł Mi

http://www.youtube.com/watch?v=CnpeQZ4eylg

Ale dla podsumowania:

potrzeba Call Of Duty World at War i patche od 1.1 do 1.7

punkbuster:

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

patche:wiem że linki są,ale uaktualnie

http://www.callofduty.com/CoDWW/supplies/pc-updates?path=CoDWW/supplies/pc-updates

priv-client:http://www.megaupload.com/?d=LPGMVWGN

na poczatku,instalujecie patche od 1.1 - 1.7 (wszystkie)

ściągacie punkbustera,robicie pełny update dodajecie Call of Duty (Add Game>>CoD World at War) zaznaczacie (cały pasek) na poczatku pisze Client i Sever (Not installed) wiec klikacie jak juz mowilem na ten cały pasek gdzie pisze CoD World At War i Klikacie "Search Update" coś takiego.(CHODZI O AKTUALIZACJE GRY)

Odpalacie priv-server/client (link powyzej,megaupload.) plik wklejamy do folderu z grą.Odpalacie CoDWaWmp jesli czarny ekran czekacie,wyskakuje okieno z tworzeniem profilu klikamy Cancel,No olewamy to (punkbustera kazałem instalowac bo Mi wyskakiwał błąd ze go nie ma i crash był co 30 sekund z kazdego serwa na 0 minut) Jestesmy w glownym menu,naciskamy F3 naciskamy ~ wpisujemy connect "xxxx.xx.x.xx" (tam gdzie xxxxx IP serwa) gdy nas łączy i pisze Setting Up Game lub mapa sie wczytuje naciskamy F4 zeby nie kickało (to wylaczy program).Gramy,Create a Class odblokowujemy na 4 lvl'u.

@EmpioS chyba wchodzisz w setting/option i tam szukasz Game lub CO-OP i masz (prawdopodobnie multiplayer - options)nick,domyslnie:Unknown Soldier

71006_400x230_ALL_3.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomóżcie gdy dołączam do serwera to jeszcze nie zdąże wybrać klasy a wyskakuje mi takie coś

Abdullach Punk Buster permanent ban issued on this Game Server for player 'Abdullach' GLOBAL Punk Buster GUID BAN 33fa65a9

HHHHEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPP!!!!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Jeśli chcecie mieć pełno serwerów to wpiszcie ten klucz: UWW1-7UM7-WC25-LCWD-A1DE

To jest orginalny klucz.Wpisujecie go restartujecie gre.Wchodzicie ,i wyskakują wszystkie serwery.Dodajecie ze 50 do ulubionych,i z powrotem zmieniacie klucz na jakiś piracki.

Dlaczego trzeba zmienić klucz? Ponieważ połowa świata chce na nim grac i jak tylko wejdziesz na serwer to ktos inny się zagoguje i wywala cie z gry.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomóżcie gdy dołączam do serwera to jeszcze nie zdąże wybrać klasy a wyskakuje mi takie coś

Abdullach Punk Buster permanent ban issued on this Game Server for player 'Abdullach' GLOBAL Punk Buster GUID BAN 33fa65a9

HHHHEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPP!!!!

Oppowie ktoś na te pytanie??????

Bo mam ten sam problem.

Będę bardzo wdzięczny.

Serdecznie Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gdy instaluje wersje 1.5 wyskakuje mi że mam za mało miejsca na dysku choć mam 20GB wolnego .Mógłby ktoś pomóc ?

Dankan6_eune_102_1_text.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem zainstalowałem wszystkie patche wkleiłem cod5 patch odpaliłem go włączyłem grę klikam f3 i dupa nic się nie wyświetliło

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem, Gdy włączam cala pokazuje sie czarny ekran i błąd could not load logo treyrach 1k wszystkie patche + punk buster zainstalowane, wie ktoś co może pomóc ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...