Napisano 04 listopad 2010 - 00:11
witam szukam takiego Hacka , jak Horse Skill Hack on jest z dmg tylko prosił bym o wszystkie postacie Serwer Pandora mt2 wiem ze na woja jest i działa . Ale na ninje i dalsze postacie nie mogę w necie znaleźć a na forum w tematach takiego nie widziałem pozdrawiam
[i]Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#
Gdy Wszystko Idzie Źle
Pamiętaj!
Może Być Gorzej
Gdy Wszystko Idzie Źle
Pamiętaj!
Może Być Gorzej
Pani Kasia
Napisano 06 listopad 2010 - 13:46
Cześć! A ja szukam działającego MH na polaka 
W spisie cheatów jest napisane, że aktualizacja 1/2/3 października...
W spisie cheatów jest napisane, że aktualizacja 1/2/3 października...
Napisano 14 listopad 2010 - 17:32
witam szukam takiego Hacka , jak Horse Skill Hack on jest z dmg tylko prosił bym o wszystkie postacie Serwer Pandora mt2 wiem ze na woja jest i działa . Ale na ninje i dalsze postacie nie mogę w necie znaleźć a na forum w tematach takiego nie widziałem pozdrawiam
[i]Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#
Gdy Wszystko Idzie Źle
Pamiętaj!
Może Być Gorzej
Gdy Wszystko Idzie Źle
Pamiętaj!
Może Być Gorzej
Napisano 20 listopad 2010 - 20:27
Wrzuccie na inny host bo z tego to aż żal dupe sciska pobierac... 2.3mb w 5 minut
Nick: IroL ---------> 4EveR
Królestwo(Privy)Jinno ---------> 4EveR
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diwang2lvl.- 89Off:(
Dragonmt2=75lvl+
Avalonmt2=75lvl+
XbMetin=75+
Zbieram+ lecz od święta możesz mi dać i tak +
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weed :)
Królestwo(Privy)Jinno ---------> 4EveR
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diwang2lvl.- 89Off:(
Dragonmt2=75lvl+
Avalonmt2=75lvl+
XbMetin=75+
Zbieram+ lecz od święta możesz mi dać i tak +
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weed :)
Napisano 11 grudzień 2010 - 22:30
Podpowiecie co mam zrobić żeby odpalić fishbota(agnelbot) i EM2? Niedawno ściągnąłem metkaPL i nic nie chodzi,fb nie chce się włączyć(robię zgodnie z instrukcją),tak samo EM.Czy mam ściągnąć jakieś pliki czy coś żeby można było odpalić te boty?
Napisano 13 grudzień 2010 - 00:31
@up ..Naprawde komiczne ;x
yhm.. " torrentowac " - Po włączeniu Metin2 PL uruchamia sie patch, gdy patch dobiegnie konca pokazuje sie niewielkie okno gdzie mamy opcje takie jak " Rozpocznij grę" albo "Opcje Gry " itd.
Gdy nacisniemy " rozpocznij grę, okno znika i po niewielkiej chwili pojawia sie nowe okienko " Metin 2 Torrent* "
CZekamy az Okienko sie załąduje do konca ( ztorrentuje ) i automatycznie uruchamia sie gra a okienko z torrentem minimalizuje sie do prawego dolnego rogu pasku start. ;x
*Zdjecie Okna Metin2 Torrent -
Doprawdy, takie to Trudne. ?
Troszke techniki i człowiek sie gubi..
yhm.. " torrentowac " - Po włączeniu Metin2 PL uruchamia sie patch, gdy patch dobiegnie konca pokazuje sie niewielkie okno gdzie mamy opcje takie jak " Rozpocznij grę" albo "Opcje Gry " itd.
Gdy nacisniemy " rozpocznij grę, okno znika i po niewielkiej chwili pojawia sie nowe okienko " Metin 2 Torrent* "
CZekamy az Okienko sie załąduje do konca ( ztorrentuje ) i automatycznie uruchamia sie gra a okienko z torrentem minimalizuje sie do prawego dolnego rogu pasku start. ;x
*Zdjecie Okna Metin2 Torrent -

Doprawdy, takie to Trudne. ?
Troszke techniki i człowiek sie gubi..

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.
i Tak minelo juz 2lata :)
Napisano 13 grudzień 2010 - 15:38
W związku że mnie nie było długi okres czasu:
Jak wygląda sprawa z logami z SH? wysyła je i czy istnieje możliwość by go zablokować/zbugować?
A po drugie czy istnieje jakiś programik który by używał mikstur (nie easy metin2) ale na nieaktywnym oknie metina ?
Dzięki z góry za odpowiedź
P.S jakby ktoś miał wątpliwości chodzi o PL
Jak wygląda sprawa z logami z SH? wysyła je i czy istnieje możliwość by go zablokować/zbugować?
A po drugie czy istnieje jakiś programik który by używał mikstur (nie easy metin2) ale na nieaktywnym oknie metina ?
Dzięki z góry za odpowiedź
P.S jakby ktoś miał wątpliwości chodzi o PL
Napisano 24 grudzień 2010 - 10:55
Dlaczego jak klikam spoiler zeby sie otworzyl to on tak jakby nie reagował ?
Napisano 26 grudzień 2010 - 09:24
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Do góry