Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd przy uruchamianiu Goga

N3cRo69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie, otóż zrobiłem formata zainstalowalem wszystkie stery itp itd, zainstalowalem wiedzmina sciągnęły się wszystkie aktualizacje dodatki itp itd.

Na 2 dzien jak chciałem odpalić Gog galaxy wyskakuje mi komunikat o treści " Nie można uruchomic programu ponieważ nie znaleziono api-ms-win-crt-runtime l1-1-0.dll. Spróbuj ponownie zainstalować ble ble..." Instalowałem rózne biblioteki VC Redist i nie pomogło ktoś może wie jak sobie z tym poradzić bo juz brakuje mi pomysłów :P

Budowniczy
Opublikowano

Z tego co wyczytałem to brakuje ci biblioteki o nazwie "api-ms-win-crt-runtime l1-1-0". Znajdź odpowiedni download na swój system operacyjny (32 bity bądź 64) i wypakuj do System32 w folderze Windows'owym.

Bezpośredniego linku nie mogę ci niestety podać, bo jak wspomniałem - nie znam twojego systemu operacyjnego.

Opublikowano

Witam.

Mi pomogło uaktualnienie Windows 7 (ważne aktualizacje) i ponowna instalacja Visual Studio 2015 (64-bit) i (32-bit).

Opublikowano

Pomogło zainstalowanie "Ważnych aktualizacji dla systemu windows" dzięki za pomoc nigdy bym nie pomyślał że te aktualizacje mogą pomoc :P

Opublikowano

i niestety Dalej ten sam problem po wyłączeniu komputera i włączeniu go na 2 dzień dalej ten sam bład

A instalowałeś  Visual Studio 2015 (64-bit) i (32-bit) ? 

Po aktualizacji ponownie uruchomić komputer i zainstalować Visual Studio 2015 (64-bit) i (32-bit) lub kliknąć "napraw " jak masz zainstalowane. Ewentualnie odinstaluj i zainstaluj ponownie Gog .

(Visual Studio 2015 (64-bit) i (32-bit) powinno ci się zainstalować bez żadnych błędów.) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...