Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Anty-SpeedMine.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
------------------------------------------------

ANTY-SPEEDMINE

Jak Działa Skrypt?

Skrypt Wykrywa Gracza Używającego SpeedMine / FastBreak i zostaje Automatycznie Zgłoszony Administracji. Skrypt Posiada Licznik WARN który powstał jedynie dlatego żeby nie Zbanować przypadkowego Gracza. Gdy Licznik wynosi 5 Gracz zostaje Zbanowany.

AUTOR

XxMichal10390xX

Wersja Skryptu

1.0

Posiada

-Wykrywanie SpeedMine / FastBreak

-Zgłoszenie Administacji

-Lista Podejżanych

-Automatyczne Banowanie

Do Zrobienia

-Anty-SpeedMine na Inne Bloki

-Poprawa Działania Skryptu

DOWNLOAD

------------------------------------------------

UWAGA! Jeśli Skrypt jest niepotrzebny lub nie nadaje się do użytku to proszę o Zamknięcie Tematu.

Zdaje sobie Sprawę że Istnieje Taki Plugin jak NoCheatPlus

Jeśli Skrypt się przyjmie Zostanie on dopracowany do Pełnego i Prawidłowego Użytku

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca, choć skrypt ciekawy.­ Skrypt nie kłóci się z NCP i nie ma pod tym względem bugów?

Opublikowano

wiesz że wystarczy lag serwera i każdemu wykryje speedmine?

@antyBLEZU_wyp....

Zajefajnie fajny script użyje na swoim serwerze 5slotowym gracze będa zadowoleni!!

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@Kacki Skrypt może posiadać bugi. Oficjalna Wersja na razie obejmuje jedynie wydobywanie Stone, ale nie wspiera efektów takich jak Haste II i może wykryć SpeedMine. Ale będę to w kolejnych wersjach naprawiał. Nie wiem czy Skrypt kłóci się z NCP i nie powinien ponieważ NCP tak jak i skrypt wykrywa SpeedMine i zgłasza Administracji. Jedynie co Skrypt robi to po 5 warnach Automatycznie Banuje.

@dekros123 Przy Lagu serwera może wykryć speedmine dlatego wprowadziłem licznik warn. Żeby Przypadkowa osoba nie dostała nagle bana za nic. Tak jak napisałem wyżej postaram się to naprawić w przyszłych wersjach.

Opublikowano

Polecam włączyć bibliotekę ­w waszym scripcie o nazwie brain.sk
Sam kod jest jednym wielkim błędem nie licząc ,że script jest jak macOS. 
upośledzonego dziecka na wózku się nie bije.

Co do kodu, możesz kopać 1 kamień na 4 sekundy jeżeli wykopiesz więcej dostajesz bana,a co jeśli Ci powiem ,że średnia w ciągu jednej sekundy
z wydajnością 5 jest to około ~~3 kamienia? 

Opublikowano

@Lord Tytan Wybacz ale ja (jako Twórca) nie widzę 4 sekund tylko 4 tick'y (Niepełna sekunda). Więc zanim coś napiszesz to proszę sam o uruchomienie "brain.sk", ponieważ kod był sprawdzany i wszystko jak narazię działa.

Opublikowano

@Michal10390 na ilu graczach testowałeS? bo jak na sobie i na multi koncie czyli (wyższa matematyka) na 2 osobach to może działać a np przy 100 sie wyjebie bo to skript

i te 5 warnów czy ile tam jest do bana to zapełnią się w sekunde

@antyBlezur

może system banowania dopisz? :)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Skrypt w miare pomyslowy i fajny.

Ps. WildSkript chyba umozliwia przypisanie TPS to zmiennej i mozesz sprawdzac czy TPS jest wieksze od np. 19 i w tedy skrypt dziala

Opublikowano

Po pierwsze to skrypt. A jak wiemy skrypty na serwerach to s**t.. Po drugie może i pomysłowy ale nie przydatny (chyba że na serwerze jest leniwy właściciel/admin wtedy się przyda)... Ale daje 0/10

r9wfFzB.png

Opublikowano

Skrypt nawet ciekawy ale po prezetacji to raczej mi sie nie przyda bo jest latwo napisac pare linijek eventow no i mam wszystko ladnie

obsmigane :)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

w NCP jest już taka funkcja jak AntySpeedMine

@AntyWarn

Skript jak skript komuś może się przydać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...