Pani Kasia
Napisano 09 listopad 2010 - 23:56
Witam.
Niestety moje konto zostało zbanowane dlatego nie mogłem odświeżyć tego tematu..
Aż przypomniałem sobie że mój znajomy ma to nieużywane konto i dzięki temu mogę zapodać link do tego programu który otwiera strony dla potrzebujących.
Oto i link:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję że nie zapominacie o innych ludziach i zwierzętach.
@Jeżeli uda mi się uprosić administrację owego forum o odbanowanie mojego konta, zaktualizuję temat główny.
Niestety moje konto zostało zbanowane dlatego nie mogłem odświeżyć tego tematu..
Aż przypomniałem sobie że mój znajomy ma to nieużywane konto i dzięki temu mogę zapodać link do tego programu który otwiera strony dla potrzebujących.
Oto i link:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję że nie zapominacie o innych ludziach i zwierzętach.
@Jeżeli uda mi się uprosić administrację owego forum o odbanowanie mojego konta, zaktualizuję temat główny.
Napisano 16 listopad 2010 - 22:48
CLICK
Życie jest jak tabliczka czekolady, nigdy nie wiesz co się przytrafi... Trening, Kulturystyka Forum, Atlas ćwiczeń
Napisano 18 grudzień 2010 - 17:21
Ja w pajacyka klikam codziennie. No ale od dzisiaj będę miał troche więcej klikania, ale co mi tam

We never forgiv "Remember. Love and tolerance. Accept it. People are free to hate it. Don't hate them for it."
Wszystko co zostało przeze mnie napisane jest tylko moją opinią,
która nie może być użyta przeciwko mnie w dniu dzisiejszym,
jutrzejszym, ani żadnym kolejnym.
Napisano 20 grudzień 2010 - 23:46
Lubię pomagać więc pomogłem ... !
Piszę poprawnie po polsku
Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,
Pozorny raj, na przykład życie modne,
Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,
Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

Sygnaturka by RedWolf
Napisano 08 luty 2011 - 12:22
MasterWP juz podpisałam się pod petycja.
Chociaż osobiście uważam , mimo ,ze kocham i szanuję zwierzęta ,że teraz problem z okrucieństwem wobec nich w Korei nie jest najważniejsze.
Ludzie maja o wiele gorzej. Czasami kiedy np Koreanka znajdzie kawałek folii cieszy się przez całe tygodnie bo może sobie "załatać" okna.
Na dodatek pies w Korei to przysmak, mimo ,ze dla nas może wydawać się to okrutne ponieważ u nas psy to towarzysze człowieka, przytulanki itp.
My jemy krowy, w Indiach jesteśmy dla nich barbarzyńcami.
Ale mimo wszystko powinni jakoś humanitarnie zabijać te psiaki..każdy czuje ból.
Chociaż osobiście uważam , mimo ,ze kocham i szanuję zwierzęta ,że teraz problem z okrucieństwem wobec nich w Korei nie jest najważniejsze.
Ludzie maja o wiele gorzej. Czasami kiedy np Koreanka znajdzie kawałek folii cieszy się przez całe tygodnie bo może sobie "załatać" okna.
Na dodatek pies w Korei to przysmak, mimo ,ze dla nas może wydawać się to okrutne ponieważ u nas psy to towarzysze człowieka, przytulanki itp.
Ale mimo wszystko powinni jakoś humanitarnie zabijać te psiaki..każdy czuje ból.

Sygna by Me :)
Napisano 17 luty 2011 - 17:24
Użytkownik Sabathani dnia 08 luty 2011 - 12:22 napisał
MasterWP juz podpisałam się pod petycja.
I tu się bracie mylisz.. ja jestem wegetarianinem i każdego kto je mięso uważam za "innego"
Napisano 21 luty 2011 - 20:19
Sporo stron ponieważ jest dużo potrzebujących i jest ich coraz więcej niech całe MPC wchodzi na te linki!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry