Świetna inicjatywa klikałbym codziennie gdyby nie ta pamięć.
Pani Kasia
Napisano 21 luty 2012 - 12:21
Bardzo dobrze, że takie coś znajduje się na tym forum, może więcej osób które chcą/chciały pomóc będą mogły w końcu to zrealizować. Osobiście ja praktycznie codziennie wchodzę na Pajacyk, kilka sekund, i już jestem ucieszony, że może komuś udało mi się pomóc.
Napisano 19 maj 2012 - 21:52
Żal mi tych idiotów co zabijają zwierzęta dla przyjemnośći.Z zwierzętami na ubój(świnia,kurczak)to rozumiem,ale zwierzęta domowe?
W Polsce zamiast sierotami lub zwierzętami zajmują się jakimś idiotycznym syfem(sejm,żałosne koko euro spoko)
Są tacy ludzie którzy potrzebują pomocy.Np. matka i syn\córka bici przez swojego ojca\męża.Albo sieroty,których rodzice zostali zamordowani przez jakiś psycholi.
W Polsce zamiast sierotami lub zwierzętami zajmują się jakimś idiotycznym syfem(sejm,żałosne koko euro spoko)
Są tacy ludzie którzy potrzebują pomocy.Np. matka i syn\córka bici przez swojego ojca\męża.Albo sieroty,których rodzice zostali zamordowani przez jakiś psycholi.
Psychopata dopadnie cię...Urwie łeb,poćwiartuje,wyjmie ci flaki i je ugotuje,rozerwie ci gardło,wydłubie oczy,obierze ze skóry,zbije cię batem,a na koniec obetnie kończyny...Jeśli mi nie dasz LUBIE TO ^^........
Napisano wczoraj, 16:01
Ja jakoś nie ufam linkom typu "kliknij a 1zł zostanie przekazany komuś tam" raz już mnie trojan przez coś takiego odwiedził. Jak już mam pomóc to wole sms wysłać. Nawet jak to oszustwo jakieś to chociaż kompa se nie rozwale wirusem. Ale to jest tylko moje skromne zdanie.
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry